reklama

Nasze sprawy...

Bietka w klasach 1-3 są świadectwa z wyróżnieniem moje dziecko niestety się nie załapało ze względu na zachowanie bo jeśli chodzi o oceny jest super a od 4 klasy są świadectwa z paskiem

Smerfi właśnie nie mam pomysłu co w nagrodę

reklama
jestem ponownie z kawusia :)
pospalam jeszcze z Julka i wlasnie wstalysmy :) teraz Julcia pojadla i urzadza harce na swoim legowisku z zabawkami co chwila przybierajac inne pozycje. np teraz na brzuchu na kolanach jak do raczkowania zjada misiowi z tylka metke :-D

u mnie 20st i sloneczko :)

Ostatnia edycja:
gosia no mam nadzieję , choć wszyscy mi mówią że Igor długo śpi.... że zwykle dzieci od 5-6 na nogach ...

bobo
hahahaha poczekaj aż ruszy na czworakach :) zazdroszczę Ci że umiesz tak w dzień spać, ja tylko jak Igi był naprawdę malutki , w połogu spałam z nim w dzień a tak... kawa i sprzątanko codzienne :-p
aga weź go na lody :) Oli też skorzysta a Kuba dostanie sam wafelek :)
smerfie w taką pogodę to nie żal w pracy siedzieć, co ????
wczoraj pokazywali Brukselę w tvn 24 to słonko świeciło ...

u mnie 15 st i pada

Smerfi właśnie przeszło mi przez myśl żeby ich wziąć do cukierni:)

Ja czasem też się kimnę z Kubą do południa jak dzieci były w szkole, dziś Kuba wstał 8,50

Bietka belgia to taki dziwny kraj ze pada deszcz po godzinie wychodzi slonce i upal w pelni :) ja zawsze w samochodzie woze parasol , marynarke , japonki to moj taki bagaz podreczny bo nigdy nie wiem co bedzie pozniej

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry