reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka no wpadam sobie do Was,ale powiem więcej zamierzam częściej tu bywać,w końcu zostanę tu na stałe.
Jeśli chodzi o sanatorium to na pewno jadę z Franusiem 18 lipca do Dąbek nad morze,niestety NFZ nadal milczy jeśli chodzi o wyjazd Karolka i uparcie ignoruje jego opinię z poradni psychologiczno-pedagogicznej.

Małgosiu dziękuję!!!Jestem bardzo dumna z mojego syna,podźwignął się z dna i wychodzi na prostą,on jest dobrym człowiekiem!
Ja wiem kochana,że się martwisz o Kacperka,ale będzie dobrze!!!

A teraz ja poproszę o modlitwę za mojego Michała,bo właśnie z moim tatą pojechał do szpitala.Bardzo go boli w prawym boku i podejrzewają wyrostek.Dorosłe to moje dziecię,ale bardzo martwię się o niego!!!

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczynki!!!
Michał wrócił do domu około 2 w nocy,ma piasek we wszystkich swoich nerkach.Dostał kroplówkę,zrobiono jemu USG izalecenie by udał się jak najszybciej do lekarza od nerek.
Jestem nieco uspokojona.

Miłego dnia lejdis!!!

reklama
Małgosiu moje dzieci czasami skarżą się na ból glowy,ale te starsze od 7 roku wzwyż.Współczuję Ci tego remontu,ja bym chyba pozagryzała takich fachowców.
Ja jak jestem w kościele,to czasem płaczę,ale ze wzruszenia,cieszę się,że mogę być w świątyni,rozmawiać z Panem Bogiem!!!

Halo gdzie się podziewa reszta dziewczynek???

Ja wczoraj miałam lenia,a poza tym wrażenia związane ponownie z Michałem i dlatego dzisiaj miałam dwa razy więcej pracy dziś w domku.
Wszystko się skumulowało zmiana pościeli,pranie ciuchów,ręczników itd,no i odgruzowywanie chaty.
Dopiero przed chwilką usiadłam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry