reklama

Nasze sprawy...

anisiaj na katar to jedynie frida. moja pediatra nie zaleca psikania woda morska u takiego maluszka wlasnie po to zeby nie wpsikiwac mu katarku i zarazkow do gardla. ja o tym nie wiedzialam i jak Julcia byla mala to psikalam na szczescie nie zachorowala. teraz to inaczej bo juz siedzi wiec ten caly syf z noska nie wpada jej do gardla jak w przypaku dzieci lezacych jak Zosia. a na urlop jedziemy za tydzien czyli 8 lipca.

reklama
Witam :-)
Jak nie trzeba rano wstwać to długo spać się nie chce ;-) I tak na nogach jestem od 7.
Ale ma to swoje dobre strony. W końcu wzięłam się za porządki. Na razie zmieniłam pościel.
A teraz zabrałam się za mycie okien. I nawet firanki wstawiłam do prania :-p

Justi, Anis zdrówka dla dzieciaczków.
Bobo jak tam po odwiedzinach? My z córcią zadowolone, ale wiadomo w domu najlepiej :-D

Miłego dnia babeczki :-)

hej babeczki :*

Zdrowka dla Zosienki i Kubusia :*

U mnie masakra wczoraj wypadla mi gorna lewa jedynka , poprostu ugryzlam miekki chlebek i zab wypadl w calosci :( na 11 jestem umowiona do kliniki dentystyczno-protetycznej mam nadzieje ze cos zrobia bo inaczej zapasc sie pod ziemie , nie wyjde na ulice bez zeba NO WAY !!!!!!

Milego dnia :)

Smerfetko, o kurde, ale się trafiło ;/
Bietka, czekamy na relacje.
ANisiaj, jaki katarek ma Zosia? taki lejący? frida przy lejącym jest dobra, u nas się sprawdzała. Któraś korzystała z wersji "katarek" do odkurzacza, może to jest lepsze.
Edysiek, ja zebrała się tylko do wstawienia prania, a mam pełni pracy.
Na 15 mamy do lekarza. Kuba narzeka że go buzia boli.

reklama
smerfie masz świetną pamięć, tak ja mam katarek do odkurzacza - jestem b. zadowolona on jest powyżej 1 mc ż.
anisiaj polecam płukanie wodą morską, psikasz - kilka sekund i ściągasz tę wodę m. z katarem, bo tak jak pisała bobo woda wpsikuje do środka... ja stosowałam wodę morską zawsze

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry