Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam :-)
Intensywny weekend za mną.
Zaraz jadę po córcię, bo poszła na urodziny do koleżanki. Za to my z mężem mieliśmy trochę czasu dla siebie ;-)
Jutro postaram sie nadrobić.
Żyję...
Loda jem bo mnie ch....ra weźmie.Może on pomoże.
Kuźwa Kacper chyba dzisiaj bardziej kaszle a lekarza nie ma.Nasza będzie dopiero w czwartek.W przychodni nie ma nie wiem dlaczego.Najpierw cały czerwiec,teraz urlop ale czuję że chodzi o raka którego ma.Został tylko taki do którego po zwolnienia się chodzi bo na leczeniu się nie zna.
Jestem i ja. Kuba wyspał się w dzień z 3 godziny prawie, poszliśmy na spacer na budowę. Coraz więcej ludzi zaczyna się przeprowadzać na nasze osiedle
Kuba dalej kaszle, dostał antybiotyk zinnat, dzisiaj w sumie dopiero 2-gi dzień jak go stosujemy. Aga, pewnie mężusiem się opiekuje Gosiu, i dlatego my zmieniamy przychodnię...
Bobo, wy już jutro jedziecie?? pogoda ma być piękna
Gosiu, ja inhaluję 3-4 razy dziennie ale po małych ilościach - 2ml wody+5 kropli berodualu. Inhalowac za długo (w dniach) podobno nie można.
Co do domku to mamy blisko. Tu gdzie mieszkamy jest długa działka - około 400m. Z obu stron są drogi dojazdowe. Teraz mamy drogę powiatową i jest duży ruch+tory jakieś 50m od domu. Działka jest podzielona na pół, za małą górką jest nasz domek
Co do przeprowadzki to jak dobrze pójdzie to na przyszłe lato.