bietka84
szczęśliwa :)
smerfie miał jeden dzień taki że na sekundę nie mogłam mu zniknąć z oczu - ryk i na ręce - przeszło mu
dużo czytam, i uspokoiłam się bo 12-14 mc to lęk separacyjny - powrót z 8 mc- poza tym sama mi napisałaś żebym korzystała bo za chwilę nie będzie chciał się przytulać bo obciach
w piaskownicy i będę tęsknić
więc korzystam ....
pytanie brzmi czy w ogóle da się nie rozpieścić dzieci - tak upragnionych, tak wyczekanych i tak kochanych jak nasze ??????????????
zazdroszczę Wam planów urlopowych ...
dopóki m nie pozamyka spraw to nawet nic nie mogę planować bo w pracy nie dostanie urlopu - teraz ma najwięcej pracy w roku.
pewnie wrzesień... gdzieś w stronę Zakopanego ...
)) może polskie morze ... wszystko chyba będzie spontanicznie 
dużo czytam, i uspokoiłam się bo 12-14 mc to lęk separacyjny - powrót z 8 mc- poza tym sama mi napisałaś żebym korzystała bo za chwilę nie będzie chciał się przytulać bo obciach
w piaskownicy i będę tęsknić pytanie brzmi czy w ogóle da się nie rozpieścić dzieci - tak upragnionych, tak wyczekanych i tak kochanych jak nasze ??????????????
zazdroszczę Wam planów urlopowych ...
dopóki m nie pozamyka spraw to nawet nic nie mogę planować bo w pracy nie dostanie urlopu - teraz ma najwięcej pracy w roku.
pewnie wrzesień... gdzieś w stronę Zakopanego ...
Ostatnia edycja:

Dzieciństwo jest takie krótkie. Oczywiście nie można mylić rozpieszczania z rozwydrzaniem ;-)