reklama

Nasze sprawy...

Dzień dobry dziewczynki!!!

Wróciłam zwarta,zdrowa,wypoczęta i gotowa!!!
W zeszłym tygodniu miałam zatrucie pokarmowe i byłam w zasadzie nieprzytomna i niezdatna do niczego.
Na łikend pojechałam z moim Michałem do Piły do mojej kuzynki,a jego matki chrzestnej.To był mój najlepszy jak dotąd samotny wypad!!!

No i miło mi zakomunikować,że Michał dostał się wszędzie na studia,tzn tam gdzie papiery składał,hihi i teraz ma dylemat co wybrać,by potem nie żałować jak Ewelina.

Wczoraj mój m miał urodziny,a dziś wspaniały jubileusz i wielka uroczystość rodzinna.
Moja Babcia Janinka konczy 90 lat!!!

Miłego dnia dziewuszki!!!

P.S. Kochane dajcie jakiegoś skróta,bo nie dam rady Was nadrobić.

reklama
chwila spokoju. terrorystka sie bawi chwile wiec jem sobie salatke :)
dalam jej dzis pol zoltka po raz pierwszy, co ile mam jej dawac? kiedy moge dac jej cale jajko?

6 mamo witaj :) super ze Michal sie dostal na studia , na jakie i gdzie skladal?

Bobo Michał składał na dwa kierunki do Gorzowa związane z inżynierią bezpieczeństwa i na BHP do Poznania.
On chciałby do Poznania,ale moi rodzice a jego dziadkowie wiercą mu dziurę w brzuchu,że w Poznaniu to może nie dać sobie rady i takie tam.A ja wierzę w mojego syna i Poznań to dobra sprawa i chyba moi rodzice opierdziel dostaną!!!
Bobuś odnośnie odchudzania to 10 kg w ciągu miesiąca to za dużo,mówię ci to z perspektywy dietetyczki(moje wykształcenie).
Ćwiczenia i dobrze zbilansowana dieta to są dobre rezultaty.

Chciałam wkleić fotki z mojego wyjazdu,ale mi nie wyszło.Jak m wróci z pracy,to może wieczorem coś pokombinuje z tymi fotkami.

Ostatnia edycja:
Hej Dziewczynki

Pogoda do d....
Głowa boli....do du.....
Oszaleję....
Do tej pory nie mieliśmy wody bo rura pękła dwa domy dalej na ulicy.Wlewała się ludziom do domów.Już przed 6 była pobudka.
Była u mnie siostra z córeczką.Chociaż to dobrze;-)

Bietka jak Twoja głowa?
Krysiu gratulacje.

Matkooooo a co tutaj tak cicho??????:szok:

My byliśmy na placu zabaw,w tesco a teraz jemy ziemniaczki z mielonym i ogóreczkiem małosolnym.

A gdzie Edysiek? AAAA na urlopie.

Justi jaki masz radosny awatarek.

Ostatnia edycja:
reklama
To znowu ja.
Już jesteśmy po przyjęciu urodzinowym u babci,tzn inni jeszcze siedzą,ale my się już zwinęliśmy.
Kinga dietetyczką jestem wyłącznie z wykształcenia,niestety nie pracowałam w zawodzie.Więc bez obaw nie będę Was truć dietami.A jak twój dzidziuś???
Kiedyś kuzynce na jej prośbę ułożyłam jadłospis na tydzień w diecie 1000 kalorii,nawet nie dała znać jak efekty o dziękuję nie wspomnę.

A mój m by dziś już nie żył,ale dzięki koledze z pracy jest ze mną i dziećmi.
Otóż m pracuje na wysokościach na tzw windzie zewnętrznej,musiał stanąć nogą na barierkę by wykonać jakiś zakres pracy.No i niestety ta barierka pękła i m zaczął wypadać z windy z 3 piętra.Dzięki refleksowi,trzeźwości umysłu i sile w rękach kolegi mój m żyje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry