reklama

Nasze sprawy...

A u mnie leje że świata Bożego nie widać też się zrobiło pochmurnie ale powietrze super.
Wiolka no ja takie pływanie czuje ale jak się położyłam na wznak jak chodzę w ciągu dnia to nie czuję. Może wkrótce dostanę kopa hi hi hi

reklama
Marta-już niedługo poczujesz napewno :tak: wrzucilam zdjęcia na grupe i dzisiejsze usg mojego bąbla możecie go podglądnąć jak wygląda;-) Szostkowamamo-faceci to czasem nic tylko ich spakować i do kamieniołomu na tydzień wysłać my byśmy mialy spokój a oni podczas ciężkiej pracy przemyśleli pewne rzeczy:angry:trzymaj sie kochana

Wiolka a jak sytuacja z m ? Mi mój przed chwilą oświadczył telefonicznie że nie wraca na noc. Ok rozumiem bo dziś daleko jechali ok 200km spoko rozumiem ale wiedział już wczoraj o tym bo rano wziął ręcznik, żel pod prysznic kosmetyki i mi powiedział dopiero przed chwilą :wściekła/y:

Marta-u mnie stan zimnej wojny nie zapomne mu tego bardzo dużą mi przykrość zrobił ale przezylam badanie i jest super a z nim nie rozmawiam dzwonił do mnie od rana i po prostu nie odbierałam skoro ten temat go nie interesuje to nic na siłe brak mi słów do facetów po prostu szczelbe i łeb przy samej dupie odszczelić:wściekła/y: Za niedługo bedziesz miała wolne od studiów to też sie zabierz do mamy i w ostatniej chwili mu powiedz że na noc cie nie bedzie

Ostatnia edycja:
Dziewczynki jesli któraś zna angielski to proszę powiedzcie mi co to znaczy?

The camera was disconnected during downloading. Some images have not been downloaded.Please download the images again.

Cholera mnie bierze bo nie mogę przesłać zdjęć z aparatu na komp.

reklama
jestem kochane
wiola gratuluję udanej wizyty, super!!!!!!!!!!!!!!
Anaber dobrze ze badania wyszły dobrze
Dzoana odpocznij i czekamy na ciebie
Martuś trzymaj się poczytam na grupie o co chodzi bo mam zaległości

Ja jestem już w domciu wszystko jest dobrze szyjka długa zamknięta z dzidzią wszystko dobrze i oczywiście poznałam płeć
Będzie CHŁOPAK

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry