reklama

Nasze sprawy...

wiolka może jakieś ubranko ??? albo wycieczka + lody - hmmm.... nie wiem....

joweg chyba nie da się tego precyzyjnie określić, bo chyba nie ma oznak zagnieżdżenia - ja przynajmniej nie wiem, kiedy ....

idę robić obiadek, potem pewnie drzemka :)

wpadnę później

reklama
Joweg 7-9dni.Można wtedy różnie się czuć.Może dojść do oznak przeziębienia itp. Ja miałam niesamowitą biegunkę i wymioty...Moja koleżanka zapalenie oskrzeli.Moja siostra myślała że jest przeziębiona. Później wszystko mija.Im większe objawy w czasie zagnieżdzenia tym stabilniejsza ciąża.Tak mówią lekarze.

Anaber super.

Joweg-ja ci nie pomoge bo też nie wiem kiedy u mnie doszło do zagnieżdżenia:sorry2: Bietka-dla niej nowe ubranko to jest coś co ma często więc rzadna atrakcja dla niej tak jak gotowanie obiadu wie że jak wyrasta to kupujemy nowe rzeczy a jako dziewczynka nie lubi sukienek ja sie bardziej od niej ciesze jak jej sukienke kupie niż ona:crazy: Marta-a ty gdzie? Madlen byłaś dzis u nas czy cie przeoczyłam? i reszta kobietek gdzie sie snuje

a mnie reka zaczela juz bolec od tego zaznaczania :( maz juz poszedl do pracy a ja chyba udam sie na drzemke hihi :)
masakra z tymi ankietami :(
ide sie polozyc :) pozniej wpadne papa

Ostatnia edycja:
położyłam się na chwilkę na wznak i chyba poczułam ruchy.. tak mi sie wydaje w pierwszym momencie sie wystraszyłam hi hi ale takie delikatne jak chodzę to nie czuję

Ostatnia edycja:
Marta-to super :-):-)niech daje znać o sobie bąbelek mamusi ja do mojego mówi ale oprócz pływania w brzuchu to typowych ruchów jeszcze nie czuje Scotland-to sie ciesz będziesz miała mleczarnie po porodzie i dziecko bedzie miało mleka pod dostatkiem:tak: Odpoczywajcie mnie męczyło spanie ale jestem tak podekscytowana tym wszystkim że nie moge zasnąć nie moge sie doczekać jak moja córunia z przedszkola przyjedzie podziele sie z nią moim szczęściem

reklama
Witajcie dziewczynki!!!

Mnie dobija wredna @,no i jest burza i ciemno jak w nocy.Coś źle się czuję a i topór wojenny nie do końca zakopany.Tak więc będę tu u Was ,ale tak z doskoku.
Anaber jeśli teraz nie ma przeciwciał,to wcześniej też ich nie było.
wiolka cieszę się ,że dzidzi zdrowe i ruchliwe.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry