reklama

Nasze sprawy...

dobra zmykam sie szykowac, nasz wykładowaca zawsze się śmieje z ustanego egzaminu i mówi,ze on lubi takie egzaminy bo to usta usta :-) więc jak wejde dziś na egzamin to mu powiem ze ja dzisiaj moge dac mu buziaka jak chce bo ja nic nie potrafię i bedzie miał usta usta poświece się :tak:;-)

reklama
dziewczynki mam juz czesc wynikow i troszke odbiegaja niektore ale minimalnie wiec jest dobrze :) zelazo i glukoza super :) mocz tez :) teraz jeszcze czekam na hcv i hbs . co to jest w ogole?

anaber &&&&& za te usta usta z wykladowca:-D

joweq mamusiu juz nie moge sie doczekac twojej bety:-)

wiolka ciesze sie ze wszystko ok

wczoraj byla taka pogoda ze siedzialysmy caly dzien w ogrodku oby sie utrzymala jak najdluzej

Umowilam sie na spotkanie z polozna na poniedzialek i czekam na list z wyznaczona data drugiego usg juz sie doczekac nie moge

Dzisaj cos mnie swedzialy i bolaly cycki wiec lekko scisnelam i wylecialo troche siary, szybko otwieram bar mleczny w tej ciazy:szok:

marta jak pisanie idzie? ja zliczam ankiet i ciezko mi to idzie :( maz mi czyta odpowiedzi a ja zaznaczam ale sie zakrecilam i nie zaznaczylam na jakie pyta chlopiec a na jakie dziewczynka odpowiedziala :( bede musiala to jakos zrobic zeby znow tego nie czytac bo zakopie sie na amen z tym :(

Nic mi nie mów bo mam takiego lenia że szok dzisiaj :no: nic mi się nie chce. Ostatnie dwa pod rozdziały mi zostały. tylko teraz tam mam wykresy i tam opisy procentowe a w tabeli jak? mam zrobic dziesiętne czy po prostu ile danych osób odpowiedziało na pytanie

Ostatnia edycja:
reklama
anaber świetne wieści.... wynik super !!!! no ja mam podobne doświadczenia.... wiesz mi nie chodzi o to żeby mi 80 letnia staruszka ustąpiła miejsca, ale siedzi gówniarz 16-17 letni słuchawki na uszach i ma bardzo interesujące widoki za oknem :wściekła/y: kolejka do pobrania krwi - zapomnij, przecież wszyscy się spieszą do pracy, co z tego że duchota a ja ustać nie mogę, bo dźwigam dodatkowo 12 kg... ludzie są okropni...
ehhhhhhhhhhhhh............
powodzenia - usta usta:-D
joweg nie świrowałam ze spaniem, dopóki brzuch był nie widoczny nie kontrolowałam tego jak śpię... potem chyba od 5 m-ca już na plecach i na bokach
bobo ja to robiłam , tzn. hbs i hcv - to są badania na wirusowe zapalenie wątroby typu B i C

wiolka wróciłaś???? kochana żyjesz ???? masakra z tym upałem

scotland hehehehehe bar mleczny otwarty !!!! :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry