reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień dobry pokazuje sie na chwile przed wyjazdem z domu możecie sobie wyobrazić ze musze jechać sama :wściekła/y:wczoraj miałam z m ciche dni a od weekendu wiedział że w środe mamy jechać i on stwierdził że jak sie wczoraj nie odzywałąm to nie pojade dziś co za idiota:angry: zrobił mi cholerna przykrość wie jak ważne jest dla mnie to badanie więc nie będe czekała na łaske jego tylko chce wiedzieć co u bąbelka i może mi pleć pokaże trzymajcie kciuki żebym przez to przebrnęła sama:-) napisze smska jak wyjde ze szpitala Milego dnia kochane

hejka

dzwoniłam do laboratorium i kurcze jeszcze nie ma wyniku :baffled:, kazala dzwonić koło 11 kurcze najdłuższe 3 godz. teraz będą :eek:, i tak zadzwonię troche wcześniej bo nie wytrzymam do 11

Wiolka wiesz co faceci to juz na 100% betony mam nadzieję,ze sie nie obraziłaś na mnie daj kochana szybka nam znać. powodzenia. Ja leżę z nogami u góry nawet tak zasypiam a rano i tak budze sie z opuchniętymi :-( lekarzowi mówiłam to powiedział,ze to opuchlizna od temperaturu i narazie mi nic nie da. Teraz jak bede na wizycie to powiem mu parę słów bo kurcze kase bierze i to niezlą i takie babole strzela nazbierało sie troche tego. Juz ostatnio go prosilam o jakis lek to nie, teraz z tymi badaniami aby mnie nie skierować przez 30tc na przeciwciała no paranoja - wiem,ze to moja druga ciaża i powinnam moze sama na to wpaśc ale zupelnie nie pomyślałam teraz jak coś bedzie nie tak to będę miała wyrzuty sumienia ze nie zrobiłam wszystkiego tak jak być powinno.

MartaSx pisz pisz kochana, ja mam dzis ustny i idę na żywioł nie miałam głowy ostatnio do nauki ( i te badania mnie zestresowaly i mój m miał grype jelitowa dobrze ze sie nie zaraziłam) mam nadzieję ze wykładowca przymknie oko na moj brzuch ;-)

idę wstawić pranie i czymś się zająć aby ciagle nie myśleć

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dzien doberek :)
pogoda cudowna :)
ja bylam oddac moj mocz i moja krewke do badania kolejka jak cholera no zle ze w ciazy to co 3 osoba sie wchodzi wiec wykorzystalam to hihi :)
milego dnia Kochane :)

reklama
witajcie ...

anaber trzymam kciuki za egzamin... daj znać jak wyniki ... kurcze nie wiem, czy można coś zaradzić na opuchnięte nogi. Wyobrażam sobie jaka jesteś zła i współczuje lekarzowi- ale mu się oberwie :crazy:

wiolka trzymamy kciuki &&&&&&&&

marta powodzenia na uczelni :)

bobo masz szczęście - mnie nigdy nie przepuszczono w kolejce :no: ehhhhhhhhhhhh

joweg
jak samopoczucie ???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry