reklama

Nasze sprawy...

Anisiaj dziękuję nie wiem jak Ci się odwdzięczyć za pomoc :tak: a co do tsh to może skonsultuj się z innym lekarzem - dobrej nocy :)
Bietka oj walczę ale powiem Ci że wykończona jestem ale już widzę koniec hi hi hi

reklama
anaber jeszcze tylko jutro, od czwartku w całym kraju ochłodzenie ;-) jak my wytrzymamy jeszcze miesiąc minimum ???? och oby czerwiec był normalny :-)

marta
najgorsze, że człowiek pisze, pisze, czas leci a końca nie widać ...

Anisiaj-ty sie nie obawiaj bo jesteś mlodą silną kobieta i napewno zdrową tylko idź dla pewności zrób sobie badania a w necie nie czytaj bo co drugi wpis to lepszy jeśli ufasz swojemu lekarzowi to jego sie słuchaj bo on chce dobrze dla ciebie:tak: Anaber-mi żylaki zaczeły wychodzić ale nawet nie w ciąży tylko jak Nastke urodziłam ale ja albo przy niej duzo z nia chodze i ją nosze albo pół życia spędzam na siedząco przy łóżeczku w szpitalu i to sa efekty:sorry2: Bietka-sama sobie współczuje mam nadzieje że na powrót trafie jakiegoś busa niezaładowanego żebym nie musiła 40 minut stac w zaduchu bo mój m podobno ze mna jedzie ale odrazu po wyjściu z kopernika to on w swoja strone do pracy a ja do domu:wściekła/y: Anaber-wiem że pomaga trzymanie nóg wyżej od reszty ciala mi daje ulge szkoda bidulko ze nie możesz sobie sama pomóc a lekarzowi mówilaś?

Ostatnia edycja:
wiolka może będzie klima w busie :tak: wypnij brzuch, niech Ci ktoś miejsca ustąpi !!!!

kochane , życzę miłej nocki ...

jutro raczej się nigdzie nie wybieram... na ten upał, więc jestem od rana , tzn, jak wstanę

dobranoc:*

Bietka szczerze busów z klimą mamy dosłownie pare i tylko kilka razy zdarzyło mi sie nimi jechać a wiesz jacy są ludzie ja pamietam jak z Nastką jeździłam busem codziennie do prokocimia miała 8 miesięcy i musiałam ją na jednej ręce trzymać a drugą reką sie trzymałam żebyśmy sie nie zabiły i nikt mi miejsca nie ustapił jakieś babsko stare z zarostem zaproponowało że weźmie dziecko na kolana a ona była wtedy taka chętna do tego żeby u obcego siedzieć:wściekła/y:ludzie sa świnie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry