reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo ja ostatnio byłam w carrefourze - staję w kasie dla uprzywilejowanych a przede mną 2 studentów, i pan biznesmen który szybko w trakcie pracy chciał zrobić zakupy!!!!! staję za nimi patrząc wymownie, ale wtedy oni oglądali sobie sufit - przecież taki ciekawy sufit !!!! :angry::angry::angry::angry::angry:

jutro wybieram się autobusem do Urzędu Miasta , ciekawe czy ktoś mi ustąpi miejsca :no:

kochane idę do lasu z psiakiem

będę później

miłego dnia

Ostatnia edycja:
bietka84- nie wiem chyba boli mnie glowa bo za dlugo spalam :) a tak to klul mnie jajnik prawy , nom i nie wiem jak mam spac w nocy zeby nic dzieciakom nie narobic :D moze ktos pomoze :D tez tak wariowalyscie czy normlanie ?

dzwonię teraz to nie odbierają :baffled:

Bietka ja coś wiem o ustapieniu kolejki jak przed świetami wielkanocnymi pojechałam do tesco - koljki jak cholera po 20 osób w każdej a kasy pierwszeństwa nieczynne, więc spotkałam pana który byl w koszulce tesco dlaczego w takim szale przedświątecznym kasy pierwszeństwa sa zamkniete więc dostalam odpowiedz ze nie ma pracownikow. I pan poprosil osoby z jedej kolejki aby mnie przepuścili no i sie zaczelo ; więc usłysząłam, ze jak nie jestem w stanie robić zakupow to mam siedziec w domu a mąż niech zrobi i takie inne ciśnienie mialam chyba wtedy ze 160/100 masakra autobusem mało co jezdze ale jak jade to akurat autobus pusty ale ludzie to fakt automatycznie odwracaja glowe i udają ze nie widza.

u nas kobiety w ciazy nie maja przywilei , jak ustapilam dziewczynie z brzuchem mijesca w autobusie to ludzie sie na mnie dziwnie popatrzyli :d jak na nie normalna :)

Jestem i jestem wkur.....:wściekła/y: głupia baba się umawia i nie przyjechała czekałam godzinę poszłam do dziekanatu a oni mi mówią że on będzie dopiero 17 czerwca :szok: po się umawia i nie przychodzi a miała mieć zajęcia z dziennymi no masakra. Gorąco upocona jestem cała.

Wiolka mi napisała ze wszystko dobrze co do wieku ciąży jest mega zadowolona płci nie poznała bo się dzidzia strasznie wierciła

Dziewczynki już wiem - wynik ujemny przeciwciał nie stwierdzono - kamień z serca mi spadł jejuś mam nadzieję ze wszystko będzie ok:tak: tak czy siak lekarzowi powiem co o tym myślę i jakie nerwy miałam. I nie znam się na tym ale czy istnieje taka możliwość ze we wcześniejszych tygodnia ciaży te przeciwciala były?? czy jeśli teraz ich nie wykryto to od poczatku ich nie było.
Wiolka no to super gratulacje :-) szkoda tylko ,ze tak waznej osoby nie było koło Ciebie i musialaś być sama :* ale co nas nie zabije to nas wzmocni.

Marta ta baba jakaś nienormalna bym jej cos powiedziala jak bym ją spotkała.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Anaber no to super uf jaka ulga ! bardzo się cieszę! :-) A co do baby to nie ma sensu ona jest tak głupia naprawdę, ona prowadzi wykład i czyta z kartki i nie wie na jaki temat mówi - serio. Kiedyś cały jej psełdo wykład był w internecie pod nazwiskiem innego profesora masakra !

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry