reklama

Nasze sprawy...

Wiolka trzymam kciuki za usg może sie dowiesz co tam masz w brzuszku chyba ze nie będzie chciało pokazać ;-)
Bobo skończyłam ankiety jeszcze tylko opisy i tabelki i wsio !
Joweg ja miałam plamienie intemplacyjne nie pamiętam w którym dniu ale miałam 2 plamki krwi na majtkach. A objawów żadnych prawie, ból cycków i tak jak na @ bolał mnie brzuch.

reklama
Anaber-upiększasz nam sie mnie bolą żyły w nogach jakos tak dziwnie narazie nie puchną mi nogi i mam nadzieje ze tak zostanie ja w piatek robie sobie balejaż w końcu:baffled: Bob-najlepiej z porannego moczu i najpierw najlepiej troche tego moczu upuscic i tym środkowym strumieniem do pojemniczka tak mi lekarz mówił:-) Marta-jak coś sie dowiem to ci smska napisze bo do ciebie mam nr zapisany a z krakowa zanim wróce to potrwa więc sms szybko wam przekaże co i jak nam wyszło i czy dzidziol wstydliwy czy nie

marta no to ladnie Ci poszlo :) a czekam na meza to mi pomoze z ankietami bedzie mi czytal odpowiedzi a ja bede zaznaczac ile osob na jakie pytanie i tak pojdzie szybciej. u mnie maja byc albo tabele albo wykresy. sama nie wiem na co sie zdecydowac hihi
wiolka czyli ten mocz jak wstane juz tak?

Wiolka mi żylaki wychodza teraz masakrycznie, uda ma gdzieniegdzie normalnie sine od popękanych naczynek i mówią ,ze ciaża to piękny okres

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry