reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jowuś na pewno im się spodoba gdzie im będzie lepiej hm ? Będzie dobrze - teraz się relaksuj ;-)
Bobo zliczanie jest najgorsze a później z górki !

jestem bardzo szczesliwa !!!!!! nawet nie wiesz jak bardzo , szostkowa mamo mialas moze plamienia implanatacyjne przy ktorejs z ciaz?

marta sx tylko u mnie oczywiscie taki luksus tam maja :) heheh niech ten czas leci szybciej , jakie mialyyscie pierwzse objawy ciazy i kiedy zaczely wystepowac?

marta no mam nadzieje ze jakos mi pojdzie z tym wszystkim bo zwariuje. a Ci duzo jeszcze zostalo?
joweg ja wiem ze mialam bardzo szybko objawy. mdlilo mnie i jakos sie czulam ciazowo hehe wiedzialam ze sie udalo no i w glowie mi sie krecilo i autem nie moglam jechac bo zaraz mialam mega mdlosci hihi :)

jestem na chwilke po kolacjii byłam z małą na rowerze godzine i nogi mi w tyłek wchodza uśmiałysmy sie po drodze zaraz ide pod prysznic i lulu bo rano musze wcześnie wstać i na to usg jechać:baffled: joweg-napewno bedzie dobrze zobaczysz trzeba w to tylko mocno uwierzyć:tak: Anisiaj- a ty gdzie sie po pracy podziewasz? Anaber ciebie też wsiąklo

joweg ja takie plamienia miałam w każdej ciąży,ale każda kobieta jest inna i nie zawsze takowe zjawisko występuje.
Jeśli chodzi zaś o objawy,to się pojawiały razem z dwoma krechami na sikańcu.Na pewno zawsze na początku byłam bardzo senna,mdłości miałam zawsze do 4 mc,ale zwracałam tylko jak byłam w ciąży z chłopcami.

Bobo-płec już bedzie widoczna tylko wszystko zależy od uprzejmosci bąbla czy zechce pokazać i od lekarza bo usg będzie dobre tylko musi byc do tego kumaty lekarz zobaczymy jutro:-)

wiolka jestem jestem, zapomniałam ze na 18:30 umówiłam sie do kosmetyczki na regulacje brwi i henne i pojechalam dobrze,że one jeszcze przypominają a jak wróciłam to poszłam pod prysznic bo się okropnie czułam :baffled: nogi mi znowu napuchły :-( kurde poprostu masakra

madlen dzis mi napisała smska ze coś się jej z lapkiem stalo i liczy ze jak mąż wróci z pracy to go wskrzesi ;-)

joweg gdzie ta fotka Twoich bąbelków?? bo ja jej nie widzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wiolka no to super byloby jak maluszek pokazal co ma miedzy nogami hihi :)
ja juz sie nie moge doczekac mojej wizyty :) a wlasnie mialam sie was pytac. bo w nocy wstaje siku czasem raz czasem dwa razy a chce isc jutro na wyniki i nie wiem kiedy najlepiej mocz zebrac?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry