reklama

Nasze sprawy...

reklama
Ankiety prawie ogarnięte tzn już mam policzone wszystko teraz przenoszę na wykresy i tabelki no... ale mam już dość idę zrobić obiadek dziś robię kopytka i schabowe ;-)

Kobietki ja sie chwilke zdrzemnęłam i wstałam dalej spiąca Joweg-to teraz odpoczywamy i czekamy a zażywasz jakiś kwas foliowy albo witaminy? Justi-ja wyprałam dywan i zrobiłam pranie i mnie sen ogarnął:baffled:należy ci sie obiadek na miescie Zjadłam przedtem ogromna połowe arbuza mam nadzieje że Nastka po powrocie z przedszkola nie będzie ne mnie zła że go jej ubyło a teraz talerz zupki pomidorowej mogłabym iść znowu spać Szostkowamamo-wierszyk piękny i taki w sam raz do sytuacjii gorąco dzis bardzo Bietka-moje koleżaznki rodzily dostawały zzo przecież w szpitalu zawsze powinien być jakiś anestezjolog!

Ostatnia edycja:
my juz po obiadku maz poszedl do pracy ja opracowalam sobie notatki na egzamin a teraz usiadlam do tych ankiet. mam nadzieje ze dam z nimi rade bo najchetniej to poszlabym spac bo ledwo na oczy patrze :(
jak z pytania
  1. Jak dziecko spędza lub chciałoby spędzać swój wolny czas w szkole? zrobic zdanie. musze to zamiaenic na punkt w pracy i kombinuje juz na wszystkie sposoby hihi ale jakos mi nie brzmi

hejka jestem :)
Gosiulku widze awans :) mamy moderatora :-) gratulacje :) nie mam wyniku bo wczoraj pisałam,ze poszlam to była straszna kolejka ze 30 osób i nie czekałam a dzis poszłam i było pusto i wynik jutro.

reszte zaraz ogarnę i odpisze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry