reklama

Nasze sprawy...

joweg oby ten tydzien szybko zlecial :) znajac zycie bedzie sie dluuuuuzylo hihi :) zawsze jak sie czeka na cos to sie strasznie dluzy :(
ja mam wizyte w piatek i tez juz mi sie dluzy juz chce wiedziec co i jak i zobaczyc mojego synusia :) bo ja czuje i wiem ze to synek bedzie :)

reklama
no to joweg &&&&&&&&&&&&&&&& teraz ważny tydzień - ale zleci szybciutko ....

kochane ja w niedzielę jadę na wieś z moją teściową :baffled: bo w mieszkaniu malowanie od poniedziałku... kombinuje internet bezprzewodowy, bluconnect... bo nie przeżyję z NIĄ bez WAS !!!! :no:
M mówi, że weźmie pożyczy z pracy - oby mu się udało ...

bobo umawiałyśmy się, że ma być córka :-D

bobobo jak to sie czuje ze synke ? :D imie juz wybrane ?:D my czekamy na nasza dzidzie obojetnie co bedzie bede dumna :)

bietka84 oby hehhe ale bedzie sie dluzyc:) napewno :) hehe z tesciowa ?:D heheh

jakos odkad zobaczylam moja fasole na usg to wiedzialam ze to synek. poza tym wygladam jak stodola wiec chlop wielki bedzie hihi. czuje jakos ze to syn, natomiast maz ze corka hehe zobaczymy kto bedzie mial racje :)
joweg synek bedzie mial na imie Mikolaj :) mam nadzieje ze swiety bedzie tzn grzeczny hihi

Bobo gang chłopaków forum chcesz powiększyć??:-) Ja u siebie też miałam przeczucie że będzie synek i jest:-)
Joweg ty "czuj" że będą dziewuszki, bo tu mniejszość dziewczynek :-)

a u nas chcilibysmy dziewczynke ale co Bog da to da :) bedziemy kochac bezwarunkowo obojetne czy chlopiec bedzie czy dziewczynka :) ale jakos wszyscy mowia ze chlopak bedzie , u meza w rodzinie niema dziewczyn za duzo heheh :) a najbardziej sprawiedliwie by byly blizniaki dziewczynka i chlopczyk :)

justi82 oj chcialabym dziewczynki chciala albo chociaz jedna :P albo chociaz chlopca hehe :) zeby wogole sie udalo :) bo jak nie to 4 lata czekania , ponoc jak sie jest w ciazy z chlopcem to wlosy szybciej rosna :P

reklama
bietka zajrzyj na grupę,to się dowiesz co mój m wywinął.

Dziewcznki ale jest upalnie,pot mi po plecach płynie,nie chce mi się wychodzić a niestety muszę po księcia Karola do przedszkola.

Miłego dalszego dnia LEJDIS!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry