reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej Dziewczynki! ja własnie wróciłam z działki, trochę posprzątałam, pograbiłam po koszeniu, ale jest mega gorąco. Jedynym plusem jest to że się opaliłam:biggrin2:. Zaraz znowu uciekamy do naszego projektanta, i na obiadek na miasto. Mój m sam zapodał temat, że może dzisiaj bym nie gotowała tylko zjemy gdzieś:-D
Wiolka, zapamiętam sobie twoje słowa o wulkanie, i będę ciągle powtarzać:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Joweg gdzie jesteś?????
U nas dzisiaj urwanie głowy!!! zmieniają dach i jest wszędzie straszny bałagan:szok:

dzień dobry witam się :)

joweg opowiedz coś więcej - co powiedzieli lekarze ??? masz jakieś zalecenia ??? pytałaś kiedy test zrobić ???
MOCNO TRZYMAM KCIUKI &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

bobo kopniak ode mnie !!!!! zimna woda z cytryną na dodanie energii :biggrin2: i do roboty :biggrin2: duchowo mogę Cię wspierać

anaber ja też będę pytała o zzo ale zdaję sobie sprawę , że anestezjolog może nie przyjść na czas. Zrobiłaś badanie??? kiedy wynik ?

6 mamo co m narozrabiał ? wybacz jesli gdzieś pisałaś a ja nie doczytałam

dzoana wróć do nas ... jak już będziesz dała radę - trzymaj się kochana

reklama
bietka84- mam odpoczywac i sie nie stresowac no i nie przemeczac :) w sumie jeden byl okej a drugi torche gorszy ale wazne ze sie dziela :) gdzie im bedzie lpeiej jak nie u mnie :) za tydzien ide na hcg :) to powinna byc juz jakas niska beta :)

tak jest bobo !!!!!! testuje za tydzien ale w srode wynik bede znac bo czekac musze jeden dzien :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry