reklama

Nasze sprawy...

reklama
widzisz bobo chyba znowu trzeba zaczac liste obecnosci sprawdzac bo sie opierdzialaja nam dziewczynki i zaczniemy lac po tylku Zobacz załącznik 469892

U mnie teraz spokoj bo mala spi, a ja sie upajam kopniaczkami maluszka dzisiaj caly dzien sie wierci chyba chce pokazac mamusi ze niepotrzebnie sie martwila i tam na dole wszystko ok:-)

Scotland-no widzisz mowi bąbel mamusi że wszystko jest ok:-) Mnie dziś ząb zaczął boleć akurat jurto ide z Nastką do dentysty tylko nie wiem czy może mi w tym tyg ciąży podać już to znieczulenie dla ciężarnych?Jak myślicie?bo ja bez znieczulenia to nawet nie usiade w pierwszej ciąży byłam odważniejsza bo z zębami robilam bez znieczulenia i dawałam rade a teraz sie cykorze:eek:

Jestem laski byłam posprzątałam łazienkę i padłam eh... mama w piątek bedzie na weekend to mi pomoże.
a ja nie mam internetu i połączyłam się przez komórkę na lapka ale masakra jak mi zaraz nie wałczą to tam dzwonie.
Bobo jak pisanko
Joweg nie przesadzone jeszcze wszystko

wiolka jak anaber wroci to napewno odpowie ci na to pytanie;-)

joweg tule mocno kochana ale nie trac jeszcze nadziei poczekaj moze babelki za tydzien zrobia ci niespodzianke my tu wszystkie caly czas trzymamy kciuki musi sie udac!!!!!!!!!!!!! images.jpg

Scoti-wlaśnie nasza Anaber na ten temat wie wszystko więc poczekam jak do nas zajrzy :-) jeszcze od przedwczoraj męczy mnie taki katar że w nocy spać nie mogłam bo oddychać przez nos nie moge no masakra jakaś Marta-żyjesz po sprzataniu?dałaś rade?

Ostatnia edycja:
Marta-mi dentysta mówil że po 4 miesiącu jak dobrze pamiętam możemy dać znieczulenie jakoś wogóle mi dziwnie szczęka drętewieje jak mi przyjdzie buzie trzymać otwartą i uczucie jakieś takie ble wiec wolałabym zeby mi samo przeszło:sorry2:

reklama
Ja idę już w sobotę mam do plombowania dwa zęby ze znieczuleniem. Każdy lekarz inaczej ale ja jestem w 5 miesiącu i mam nadzieję że będzie z dzidzią wszystko ok.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry