reklama

Nasze sprawy...

reklama
wiesz co patrzylam na kliniki innee i w sumie w czechach sa dobre i w sumie tanie ale my mamy problem ze sperma ja to przewiesc tam :/ bo nie wezme i nie schowam w kieszeni :)

Joweg-no do kieszeni to nie bardzo :sorry::laugh2:zawsze jest jakieś wyjście pamiętaj o tym narazie nic nie jest przesądzone każda kobieta jest inna i na to nie ma reguły nie można sie porównywać z kimś bo koleżanka miała wyższą temperature a u mnie jest spadek ja nigdy nie mierzyłam i nie będe bo bym zwariowała z tym nie baw sie w proeoka tylko zaciskaj kciuki i czekaj.Nie mówilam wam ale fubdacja tvn przyznała nam 2000zł na operacje brakuje nam nadal 1500 ale szukam i musze znaleść te pieniądze nie wyobrażam sobie inaczej

Ostatnia edycja:
reklama
wiolka to super !!! a moze napisz w dziale 'mozesz pomoc',moze akurat dziewczyny z bb zrobia zrzutke i pieniazki beda :tak:,musialabys tylko napisac posta i pzreslac odpowiednie dokumenty do admina..warto sprobowac ;-)
a mi glowa peka,wzielam juz paracetamol,ale cos nie chce bol przejsc,a nie bede faszerowala sie tabsami :no:
u nas do poludnia padalo,teraz swieci slonce..oszalec mozna..:wściekła/y:
Marta przypomnij jeszcze 19,abym 3mala kciuki..bo pamiec mam dobra,ale krotka :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry