reklama

Nasze sprawy...

reklama
Witam LEJDIS!!!
Ja czuję się jak przeżuta i wypluta,ale mam lenia i tak od wczoraj,jeszcze coś mi pęcherz nawala.W ogóle czuję się jakbym była zaciążona.
Wybaczcie mi dziewuszki za mój brak wczorajszego pożegnania,ale ostatnio coś spać mi się chce cały czas.

joweg a może te zawroty głowy nie powoduje progesteron tylko twoje dzidziole,co???

Hej Wszystkim!:) u nas też zimno, niby koło 17 stopni ale wieje. Widze że wątek o dentystach. Ja miałam wizytę wczoraj:-) Mam bardzo fajnego dentystę. Chodzę do niego już ładnych parę lat. Przyjmuje prywatnie, a i tak na wizytę czeka się 1,5-2 mcy, tylu ma chętnych. Praktycznie nigdy nie biorę znieczulenia. Raz miałam jak robił mi zęba kanałowo.
Marta to już tuż tuz jak skończysz szkołe:-)
Joweg, dokładnie tak jak dziewczyny piszą, nawet po zwykłym zajściu w ciążę test nie wyszedł by tak szybko pozytywny

Miłego dzionka laski!

ale mnie rodzice meza wkurzaja wrrr ubzdurali cos sobie w glowach ze bedzie chlopczyk i caly czas tylko slysze Macius to Macius tamto choc dobrze wiedza ze pod uwage bierzemy zupelnie inne imiona. Na poczatku patrzalam na to z przymrozeniem oka ale no kurde ile mozna.... nawet jak damy inaczej na imie to sie przyzwyczaja i i tak beda wolac na niego Maciek. Mam nadzieje ze na usg okaze sie ze to dziewczynka i bedzie spokoj z tym Mackiem:wściekła/y: wiem ze nie powinnam sie zloscic o takie *******y ale oni to chyba specjalnie robia zeby podniesc mi cisnienie.....
miałam taką samą sytuację w ciąży .. taka ciotka co u moich rodziców bywała codziennie wciskała mi Michalinę - ja nie znoszę tego imienia nie podoba mi się i tyle !! a ona wciąż nade mną jęczała Michalinaaaaaaaaaaaaaaa Michalinaaaaaaaaaaaaaa ja chcę Michalinęęęęęęee
i kiedyś jak byliśmy na jakimś rodzinnym święcie zacząła jeczeć a ja nie wytrzymałam i wydarłam się że jak chce to niech sobie zrobi i odpirerdzieli się od mojego dziecka z tym imieniam , miałam psa o takim imieniu !! oo i poskutkowało :)
Hej Wszystkim!:) u nas też zimno, niby koło 17 stopni ale wieje. Widze że wątek o dentystach. Ja miałam wizytę wczoraj:-) Mam bardzo fajnego dentystę. Chodzę do niego już ładnych parę lat. Przyjmuje prywatnie, a i tak na wizytę czeka się 1,5-2 mcy, tylu ma chętnych. Praktycznie nigdy nie biorę znieczulenia. Raz miałam jak robił mi zęba kanałowo.
Marta to już tuż tuz jak skończysz szkołe:-)
Joweg, dokładnie tak jak dziewczyny piszą, nawet po zwykłym zajściu w ciążę test nie wyszedł by tak szybko pozytywny

Miłego dzionka laski!
Joweg nie znam sie za bardzo ale liczę i trzymam kciuki aby dziewczyny miały rację i było za wcześnie ... z całego serducha życzę Ci bycia mamą ... :*

Dziewuszki ja się pożegnam bo lecę do szkoły parę spraw załatwić.
6mamo a mi ze jednak dzidziol??? ;-)
Bobo ja też chce lato :tak:
Justi mam nadzieję że to szybko zleci jedną nogą mam szkołę skończoną, zajęć już nie mam ale w sobotę ostatnie zaliczenie.

Miłego dzionka i do popołudnia :-D

witam :-)
anaber oby wymienili &&&&&& ;-)
wiolka powodzenia u dentysty ;-)
szostkowa hmmm,czyzby fasolinka ??? to zaciskam kochana mocno kciuki :tak:&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&;-)
marta powodzenia w szkole :tak:
u na stez juz po upalach..niby zimno nie jest a od wczoraj wieczor pada..,znowu cisnienie skacze,a ja to odczuwam..poczekam 2tygczy beda dzwoinic ze szpitala,a jak nie to bede musiala isc do mojego gp,
patrze od rana na fotke mojego okruszka i nie moge uwierzyc w swoje szczescie...,a smyki juz mi do brzuszka gadaja,syn nawet ostatnio spiewal dzidzi kolysanke na dobranoc :-D
byle do grudnia ....dobrze,ze ten czas mi tak szybko ucieka ..szybciej zleci :tak:
milego dnia wszystkim ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry