reklama

Nasze sprawy...

reklama
I ja jestem na chwilke powiedzieć wam dobranoc życzyć spokojnych snów i niektórym pomimo wszystko wiary w siebie i to ze nie wszystko jest jeszcze przesądzone:-) Madlen-gratuluje bardzo sie ciesze że wizyta uda napewno ci skrzydeł dodala:tak: Anaber-zobacze jutro jak pójde i znajdzie chwilke to może mi coś z tym zrobi Anisiaj-gdzie ty sie podziewasz? Bietka wraca do nas jutro Aga-częściej zaglądaj;-) Dobranoc kochane

Joweg ale nie wszystko przesądzone ja uważam że za szybko zrobilaś i test i bete.
Gosiulek co tam u Ciebie ?

spokojnej i dobrej nocy dziewuszki :)

Ostatnia edycja:
widzę,ze pierwsza o tej godzinie wszystkie zaspały czy co :szok:

ja już wstawiłam pranie, zaraz będe wieszac i będe sie zbierać musze dzis znowu pozalatwiac pare spraw i zakupy zrobić hmmmmmmmmmmm nie chce mi sie dzis odbieramy ta trawe z komfortu,

i musze podjechac do lidla i jestem ciekawa czy wymienią mi koszulke polo bo wczoraj sobie kupiłam ale w lidlu obok mojej szkoły więc jakies 50km ode mnie i kurde koleżanka tak mieszała w tych rzeczach ,ze mi włożyła do tego worka M zamiast L i teraz jestem ciekawa czy wymienią mi w lidlu tutaj w gdansku czy tylko tam można wymienić gdzie się kupi ciekawa jestem kurcze.

Dzień dobry ja sie na chwilke pokazuje bo idziemy z malą do dentysty zaglądne jak wróce a gdzie wy sie podziewacie od rana?:eek:Nikogo nie ma?Miłego dnia Anaber-mam nadzieje ze ci wymienia powinni przecież to w końcu sieć ich sklepów

Ostatnia edycja:
Jestem i ja pospałam sobie dzisiaj ;-) ja o 11 do szkoły jadę po 3 wpisy i później do promotora z końcową pracą :-)
Anaber trzymam kciuki żeby Ci wymienili
Wiolka ​powodzonka u dentysty eh mnie to też czeka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry