reklama

Nasze sprawy...

reklama
Hej jestem po 12 wrócilyśmy do domku Nastce tyko dziś z zębem robil mi oglądnąłą i mowi że na nastepnej wizycie bo dziś miał tylu pacjentów mówił mi że znieczulenie moze mi dac jakieś znajdziemy i trzeba wyjąć tą plombe wyczyścić i założyć nową Nastce dziś zaplombował zęba i do drugiego lekarstwo załozył byłyśmy dosłwonie chwile tam ona jak zwykle grzeczna chcialabym mieć tyle odwagi co ona u dentysty:sorry:U nas niby nie zimno ani nie jakoś cieplo bo zdradliwy wiatr wieje a ja jestem taka śpiąca brak weny na cokolwiek mam jeszcze mam Nastke w domu i robie jej szybko zupe bo głodna już jak wilk:laugh2:we wtorek znowu idziemy ale już we wtorek ją prosto po dentyście do przedszkola podrzuce będę miala chwile oddechu

wiolka ciesze sie,ze wizyta u dentysty udana..
ja tez dzisiaj spiaca..
szostkowa to czekamy razem z toba z mocno zacisnietymi kciukami :tak:

edit:
kochane,macie pozdrowienia od dzoany :)
teskni,mysli ale jeszcze nie ma sily aby wrocic..
ale jak sie podniesie,to zajrzy do nas ;))
kochana,zycze ci duzo sily..przyjdzie dzien,a bedziesz cieszyla sie z malego okruszka,ktore bedzie roslo pod twoim serduszkiem ;)) ja w to mocno wierze ;)

Ostatnia edycja:
Madlen-dzięki za wieści od Dzoany kochana czekamy na ciebie cały czas io wierze ze wrócisz ze zdwojoną siłą do nas :-) Anisiaj-gdzie ty sie podiewasz ze nas nie odwiedzasz pokaż sie co u ciebie słychać? Marta-no kciuki oczywiście będziemy trzymały :tak: Joweg-jesteś 100% pewna że sie nie udało?Trzymam nadal kciuki i mam nadzieje że jeszcze coś z tego będzie trzymaj sie pamietaj że nadzieja umiera ostatnia

Ostatnia edycja:
juz drugi dzien mi tak slabo w glowie mi sie kreci i nie ma sily podniesc reki :( nie wiem co jest grane :(

wiolka23-
w sumie po taki progesteronie i temperaturze to niema sie czego spodziewac , jutro wynik hcg bede miec , no i mam podwyzszone leukocyty :/ ostatnio 9 dnia po przyszla @ a dzis9 dzien po :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry