reklama

Nasze sprawy...

bobo całe szczęście, że wszystko OK !!!! jejku jak przeczytałam szpital już mi było słabo... no mężulka chyba musisz odstawić - odpoczywaj kochana... :-)

aneczkaa,
zgadzam się z madlen, brak $ to większa wyobraźnia i kreatywne myślenie :-)

idę robić obiadek...

wpadnę wieczorkiem ;-)

reklama
moze trochę , ale gdybym miała kasę to Amela miałaby więcej możliwości mogłabym kupić jej narzędzia do rozwijania sie ..
Choć mam kuzynkę z kupą kasy .. ma córkę 2 miesiące młodszą od Ameli i nie robi z nią nic poza bieganiem po sklepach i kupowaniem ciuchów .. mała nigdy nie malowała farbami a jak była u moich rodziców to z Amelą rysowała i miała pierwszy raz w życiu kredki w ręku .. trochę mnie to zaskoczyło .. zwłaszcza gdy tata dziecka powiedział " ale ona nie umie jeszcze kolorować "

ehh
Amela też nie umie jak dorosły ale lubi i próbuje i ostatnio coraz więcej potrafi ...
nie wiem jakoś podejście niektórych rodziców mnie poraża bo zawsze uważałam że jak już sie beirze urlop wychowawczy to po to by być z dzieckiem i je uczyć , pomagać rozwijać się chyba co ???

ehh rozpisałam się hehe

ale powiem Wam coś smiesznego . Amelka na wakacjach usłyszała piosenkę "Jesteś szalona"
i śpiewa non stop hehehe ludzie z nas leją jak ona w miejscach publicznych śpiewa .. w dpdatku zmienia tekst na
"Jesteś szalona mówię Ci
aaa nie jesteś aniołem / chaniołem / kaniałem i najlepsze osiołek
mówię Ci "

Wpadłam się przywitać a tu taka cisza ? :szok:
Bobo jak dobrze, że nic poważnego się nie stało, powodzenia na uczelni.
Aneczka no w zasadzie tak powinno być na urlopie wychowawczym.

bobo jak to dobrze,że jest dobrze.A mężusia hehe seksualnie na boczny tor:-).
aneczko przesłodziutką masz córunię!!!

Dziewczynki a moja Kamilka dziś o 22:55 skończy 12 lat,oj duża z niej panna.

Zapomniałam dopisać,że jutro jest festyn parafialny i kamilka w konkursie będzie śpiewać Barkę.

dziewczynki juz jest dobrze nie mam juz tego sluzu i czuje sie dobrze :) no ale co sie stracha najadlam to juz moje:(
teraz zero seksu do porodu hehe:)
6 mamo uwielbiam barke zawsze sluchajac jej placze:( podczas blogoslawienstwa facet prygrywal nam ja na akordeonie.:)

jade do sszpitala zaczelam krwawic

Ostatnia edycja:
jestem juz. w szpitalu powiedzieli to z nadzerki i kazde ruszanie tam jeszcze bardziej powoduje krwawienie. dzidzia ruchliwa az lekarka sie dziwila i go zlapac nie mogla a on jakby brzuszki robil i skakal. powiedziala ze jak ja sie denerwuje to i dziecko sie denerwuje. jak beda bole jak na @ to mam przyjechac. lutke brac doustnie. mam ta dowcipna ale ponoc mozna ja brac doustnie co?

reklama
bobo - to są inne lutki, mi gin przepisywał doustną, miałam dowcipną i nie pozwolił jej brać. jak dobrze, że wszystko dobrze, może to usg poranne tak naruszyło i krew poleciała. oszczędzaj się kochana!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry