reklama

Nasze sprawy...

anisiaj ja wiem ze to sa rozne bo kiedys bralam ta doustna . no ale teraz jej nie mam mam tylko dowcipna. najwyzej bede brac ja delikatnie wkladac tu blisko zeby nie naruszyc i jakos dotrwam do poniedzialku.

reklama
Anisiaj ja mam pytanko do Ciebie bo jutro mam zaliczenie z psychologi rozwojowej a dokładniej czas niemowlęctwa - mogłabyś mi coś na ten temat powiedzieć ?
Bobo teraz dużo spokoju Ci życzę :)

marta tak to najwazniejsze:) teraz musze sie obserwowac z tym plamieniem i zero sexu do porodu.
jak czekalam na wypis to czekala tez laska z chlopakiem i znajomymi. laska i ten chlopak tacy hmmm dosc nieciekawi wygladali jakby raz sie bzykneli i ona zaraz w ciaze zaszla i wyszla lekarka dac mi wypis i ta laske wola i pyta jej czy jesy pelnoletnia a ona ze nie a lekarka ze w takim razie musi byc z opiekunem no to jej kumpela z ktora byla ze ona jest jej opiekunem lekarka cos tam jeszcze z nimi gadala ale chyba w koncu ja przyjela. az zal bylo patrzec na ich zachowanie na tej poczekalni tacy niewychowani.

Bobo żal, żal ale co zrobisz są takie dziewuchy że normalnie palła bym w łeb... a ja mam inne zmartwienie bo nic mnie nie boli ale od wczoraj nie czuje kopniaczków. Tak jak miałam z 3 razy na dzień tak wczoraj i dziś nic

Bobo oszczędzaj sie :*

Martuś zjedz coś słodkiego Amela po czekoladkach zawsze była żywsza w brzuchu

Mała mi wymiotuje ehhhh ze ślubu znajomych nici i z jutrzejszego przyjęcia też . ..
przynajmniej z domku ma frajdę .. oby w nim nie zwymiotowała heheh

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry