reklama

Nasze sprawy...

wiolka i prawidlowo ja uczycie. niech sie uczy jak madrze wydac pieniazki :)
marta nie ma jak wpasc bo jest w szkole a poza tym jest u niej mama ale jak mame odstawi do domu to wieczorkiem wpadnie do nas :)

reklama
Bobo-uważamy że powinna znać znaczenie pieniędzy i że jak sie wydaje to ich ubywa itrzeba to z głową robić:-) a no tak przecież szkole ma wstaje w końcu ubrać sie bo Nastka umie sie poodpisać i musi to koniecznie zrobić nowymi długopisami w nowym zeszycie:-D zaglądne do was później

Witam się i ja
Bobo super że wszystko dobrze i maluch ok to najważniejsze
Marta nie przejmuj się takim brakiem ruchów mały ma jeszcze dużo miejsca i możesz nie czuć jak kopie ja mojego już tydzień nie czuje jak kopie, co prawda wiem że jest spokojny bo na każdym usg się nie wierci ale we wtorek mam wizytę więc jestem spokojna
Anaber odpoczywaj kochana
Wiola fajnie że wszystko załatwiliście, i dobrze że uczycie Nastkę wartości pieniędzy
Aneczka witaj

Witam się i ja
Bobo super że wszystko dobrze i maluch ok to najważniejsze
Marta nie przejmuj się takim brakiem ruchów mały ma jeszcze dużo miejsca i możesz nie czuć jak kopie ja mojego już tydzień nie czuje jak kopie, co prawda wiem że jest spokojny bo na każdym usg się nie wierci ale we wtorek mam wizytę więc jestem spokojna
Anaber odpoczywaj kochana
Wiola fajnie że wszystko załatwiliście, i dobrze że uczycie Nastkę wartości pieniędzy
Aneczka witaj

Jestem na chwilkę dziewczynki mam masakre w domu bo moja mama jest i teściowa no i jedna przez drugą :wściekła/y: i siedzę sama z nimi bo m pojechał na mieszkanie eh... dobrze że dziś już jadą.

Dzięki wam dziewuszki, bo już się martwiłam, że drugi dzień nie czuję malucha.
Bobo wizytę mam 12 czerwca na 19 i badanie połówkowe ;-)
Joweg odezwij się kochana jak u Ciebie sytuacja...

- jak pojadą to się odezwę...

Ostatnia edycja:
witam się i ja :-)

wybaczcie, ale wczoraj pojechałam spotkać się z koleżankami na kawę a dziś od rana byli moi rodzice i pomagali mi w sprzątaniu i porządkach po malowaniu...

bobo cieszę się, że wszystko OK i już nie plamisz...
marta ja mam wizytę 13, czyli dzień po Tobie :-) hehehhe jak zwykle - współczuje nalotu teściowej :confused: trzymaj się jakoś :)

anaber ja też mam skurcze, tzn ból jak na @ - i też brzusio twardnieje... chyba od tego, że jestem w szale sprzątania...

idę czytać dalej, bo mam do nadrobienia WAS troszkę

Ostatnia edycja:
reklama
Hej ja po gościach jestem ledwo żywa taka jestem śpiąca jeszcze sie u nas coś chmura i nie wiem czy padać nie będzie ledwo dziś chodze ale mąż mi zrobil przedtem kawke mrożoną pierwszą od dawna pierwszą:baffled: pyszna była,w też jesteście takie śpiące? Nastka oczywiście dostała od gości słodycze i już ją trzeba odganiać od tych słodkości :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry