reklama

Nasze sprawy...

Bietka kochana, jestem daleko w du.... w tygodniu pojadę posprzątać, w ogóle teraz widac jak zrobili na od******* wszystko. Po odsunięciu umywalki z szafka pozaklejali tak że masakra rurki nowe poniszczone, m się wkurzył bo jak skręcali szafę wnękową to kazali kupić takie kołki rozporowe metalowe a one drogie jak cholera jak m dziś ją rozkręcił bo listwy zakładał okazało się że są zwykłe - a tamte chyba sobie wzięli. Jutro będziemy do nich dzwonić bo mnie szlak trafi. Ja już im taką opinie wystawię na stronie że szok....

Zmykam kochane spać bo po tym chrapaniu mojej mamy to zdycham ;-) Miłej nocy i do jutra :-)

reklama
hej witam sie po pracy leze juz w lozeczku bo mnie stopy bola ze ledwo chodze

marta u nas tesciowa strasznie chrapie ale ja mam na nia sposob bo zawsze spie w stoperach;-)

dzisiaj jak sie polozylam to widzialam jak mi brzuch faluje bo kopniakach maluszka, ciekawe czy M tez zobaczy

czyli wizyty ukladaja nam sie dzien po dniu ja 11.06, marta 12.06 i bietka 13.06:-)

bobo ale mialas przykody w weekend :szok: odpoczywaj dobrze ze bobo junior ma sie ok

no marta powiem Ci, że to normalka z tymi ekipami remontowymi .... :crazy:

scotland no posypią się wizyty w przyszłym tygodniu :-) jutro ma anaber :-)

aneczkaa i co Ty bidulko z tym gruzem robisz ?????

marta aneczka pisala ze jej tesc na zwyciestwa bedzie. to u Ciebie? ale bedziesz miala sasiada o ile on w Poznaniu.
ja wrocilam z ploteczek z kumpela polazilam pojadlam salatke pogadalam. milo bylo :) chcialam sobie kupic buty takie pelne zeby i do leginsow i do jeansow pasowaly ale nic mi sie nie podobalo a jak juz to nie bylo rozmiaru. chcialam tez kupic sobie dresy ale kosztuja 50 zl najtansze wiec stwierdzilam ze chyba do lumpa sie wybiore i cos tam wyszukam hehe:)

marta mój też ogląda :) ale Polska wygrała pierwszego seta i bardzo się cieszy :-):-)

bobo ja szukam jakiś ładnych mokasynów - np. takich - mokasyny.jpg

ale te znalazłam w sklepie geox i kosztują 499 zł :no::no::no::no::no: nie na moją kieszeń...

a te z deichmana co Wam wkleiłam na grupę rozpadły się i reklamowałam je.

kochane powoli się żegnam, jestem bardzo zmęczona, ale przynajmniej mam posprzątane w miarę :-)
jutro rano jadę zrobić tsh i ft4 bo w środę endokrynolog... więc będę później...

buziaki dla WAS :*

słodkich snów

reklama
bietka dokladnie o takie do latania mi chodzi zeby byly lekkie i wygodne :) no ale niestety nic nie bylo:( dobranoc Kochana
marta lazilam tylko po plazie i pestce bo nie mialam za wiele czasu. olivia fajny sklep:) lubie go:)
wlasnie przeczytalam ze w luboniu kolo poznania znalezli w smietniku zwloki noworodka. no az mi sie scyzoryk w kieszeni otowrzyl. taka matke to bym powiesila wrrrrrrrrrrr jestem zlaaaaaaaa

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry