reklama

Nasze sprawy...

reklama
cześć dziewczynki

ja dziś odpoczywam po całym weekendzie :baffled: zmęczona byłam ta impreza i tym całym przygotowaniem

Bobo ja mam dzis wizytę na 17

Wiolka
mój Igor dzsiaj w nocy miał kaszel chyba coś z tego kaszlu bedzie :baffled: jescze dziś mieli wycieczke z przedszkola wyjezdzali już o 7 rano i było strasznie zimno tylko 7 stopni o czywiście ubrałam go cieplej a teraz jest ciepło na dworzu i pewnie się załatwi.

Nic mi sie nie che i na nic nie mam ochoty :dry:

madlen no napewno jakąś pelerynę w błekicie lub niebieskim też zawsze mam problem z przepraniami ostatnio mój Igor był wilkiem a na jaselka józefem

madlen z jakiejs zaslony albo kawalka materialu zrob peleryne a taki drewniany jakby tluczek czy cos zapomnialam jak sie to nazywa obklej folia aluminiowa i bedzie mial berlo. do tego normalne spodnie takie elegantsze i ksiaze jak sie patrzy no i koronona obowiazkowa :)

Jestem i ja też padam po weekendzie i jeszcze bym pospała.. ale poleżę i tvn obejrzę
Bobo jak nie masz tvn to zapraszam do mnie ale byś musiała wstać
Anber &&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę
Wiolka nie dziwię się że Nastce się wstać nie chciało bo mam to samo... ja chce lato.
Madlen a może z jakiś tarych spodni od garnituru albo spódnicy...

reklama
dzieki dziewczyny..tylko ze ja nie mam zadnej zaslony..:-(bede musiala cos pokombinowac..
teraz u nas szal-pal,bo krolowa obchodzi 60lat na tronie i smyki maja wolne,ale w srode z tej okazji maja w szkole impreze i przebranie obowiazkowe :wściekła/y:,dobrze ze chociaz core mam z glowy,bo ma sukienke ksiezniczki..coprawda troszke juz krotka,ale ubierze kolanowki i bedzie Ok

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry