reklama

Nasze sprawy...

reklama
ja juz ogarnelam chate:) lazienke posprzatalam kurze poscieralam kuchnie posprzatalam a jak maz przyjdzie to poodkurza i pomyje podlogi :)
wiolka ja tak sobie pomyslalam ze jak tesciowa taka glupia to moze w kosciele im podziekujcie? w czasie mszy orgaznista moze zagrac utwor cos o matce i wtedy podejdziecie i im podziekujecie. w kosciele nie bedzie cyrkow robila. bo innego rozwiazania nie widze. no chyba ze po blogoslawienstwie.

tu masz jak mozna w kosciele podziekowac

podziękowanie dla rodziców alicji i kamila - YouTube

ja juz rycze a co by bylo pozniej jakbym miala tak zrobic to nie wiem. na swoim podziekowaniu tez wylam

ja mam obrone 10 lipca wiec juz bede w 18 tyg i bede wygladac jak stodola wiec musze cos znalezc bo nie mam nic kompletnie

ide prasowac :) pozniej wlece

Ostatnia edycja:
a ja musiałam się położyć spać bo kurcze tak mnie zmuliło i teraz dopiero wstałam :sorry2: kurcze ale dzis zamułka mam nadzieję,ze do 17 sie wyrobię.
Marta spudniczka fajna ja niestety na egzamin końcowy musze iśc w odzieży medycznej i tu zonk bo te rzeczy są drogie i nie bede kupować na jeden egzamin taka mi się podoba Bluza med.ciążowa "Kaja" dł.rękaw seledynowa L | Eldan | Odzież medyczna i będe musiała ubrac z tych co mam tylko bede miała rozpietą i założę biały top pod bluze i tyle.

reklama
Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry