reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo dobrze,ze tvn dziala..
ja juz odwyklam od polskiej tv..czasami mi jej brakuje,ale ..wystarczy mi komp,bo tak to bym musiala chyba po nocach sprzatac i gotowac bo jak sie w cos wciagne to juz koniec

u mnie juz jedno dziecko wstalo i wcina sniadanie,drugie jeszcze spi..a ja tez musialam cos zjesc,bo az mnie mdlilo..nie lubie rano jesc,a teraz musze..a najlepiej to naturalny jogurt..jakos nic innego rano nie moge przelknac
znalazlam peleryne,ale czarna z czerwonym,myslicie ze moze byc ?
bobo to jak tak wpadniesz w wir sprzatnia,to wpadnij do mnie ;-)
czekam az cora wstanie,lece na zakupy,a pozniej bede z nimi robila te korony,ogarne mieszkanko..na szczescie obiad mam dzisiaj zglowy..

Hej ja po zakupach zimno u mnie pogoda okropnie śpiąca sama ledwo siedze byłam kupić Nastuli sweterek bo mówiliśmy jej zeby sobie kupila coś porządnego z tych pieniążków i kazala mi isć dziś po sweter elegancki ale oczywiście różowy musiła być i reszte pieniążków ma sie zastanowić na co wyda 100zł ma a rządzi tym jagby to był 1000:-D Ja siedze na lóżku i bułeczke z pomidorkiem jem a taka śpiąca jestem musze poszukać Anastazjii sukni bialej na ślub i jeszcze jej bukiet kwiatów też zamówić a w sobote wymyśliła że skoro ja nie chce welonu to jej sie podoba i ona by chciała Anaber-to wczas wyjeżdzali jak na takie male dzieciaczki u nas zawsze po 8 mają wyjazd zeby dzieci tak wcześnie nie ściągać z łóżek bo wiadomo ze wtedy są nie do życia ja bym wolała żeby Nastke nic nie rozlożyło bo na koniec miesiąca oparcaja i musi być zdrowa jak rydz.Mam taki problem jeszcze i chcialabym zebyście mi doradzily bo teściowa od dawna już nie jest z teściem delikatnie mówiąc sie nie nawidzą mamy mieć podziękowanie dla rfodziców tylko szczerze nie wiem czy je robić bo ona jest awanturnicą z niewyparzonym dziobem i powiedziała ze ona z tym ........ nie bede przytaczać jej słów nie wyjdzie na środek sali a nie chce żeby nam narobiła obiachu na własnym weselu bo wtedy to po prostu bym ją chyba wyrzucila z imprezy jak mam to zrobić nie zapraszać rodziców do kółeczka?Doradźcie?

Ostatnia edycja:
Ja też wcinam śniadanko, ogarnęłam chatę jeszcze muszę poodkurzać i pranie wstawić
wiolka mi też się nic nie chce ... miałam dziś jechać oprawić pracę ale taka brzydka pogoda że się nie ruszam z domku.

Madlen-dziękujemy bardzo :-) mam nadzieje ze wyczarujesz synusiowi śliczny stroj pewnie bedą go tam księżniczki podrywały,ja szczerze to chyba bym małej wypożyczyła Nastce strój gotowy my mamy nie daleko wypożyczalnie i pare groszy biorą więc pewnie poszłabym na łatwizne:sorry2:ja też mam obiad od wczoraj w sumie rosól i gotowałam go na nóżach i skrzydelkach więc je tylko upieke bo wczoraj mialam kotlety,pojadłam czeresni stanialy więc sobie kupiłam :-p

reklama
Jeśli chodzi o obiadek to też mam od wczoraj :tak: zapiekankę z makaronem i szpinakiem posypaną serkiem :) ale muszę pranie wstawić i jakoś nie mogę do pralki dojść hi hi hi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry