• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
bobo dobrze,ze tvn dziala..
ja juz odwyklam od polskiej tv..czasami mi jej brakuje,ale ..wystarczy mi komp,bo tak to bym musiala chyba po nocach sprzatac i gotowac bo jak sie w cos wciagne to juz koniec

u mnie juz jedno dziecko wstalo i wcina sniadanie,drugie jeszcze spi..a ja tez musialam cos zjesc,bo az mnie mdlilo..nie lubie rano jesc,a teraz musze..a najlepiej to naturalny jogurt..jakos nic innego rano nie moge przelknac
znalazlam peleryne,ale czarna z czerwonym,myslicie ze moze byc ?
bobo to jak tak wpadniesz w wir sprzatnia,to wpadnij do mnie ;-)
czekam az cora wstanie,lece na zakupy,a pozniej bede z nimi robila te korony,ogarne mieszkanko..na szczescie obiad mam dzisiaj zglowy..

Hej ja po zakupach zimno u mnie pogoda okropnie śpiąca sama ledwo siedze byłam kupić Nastuli sweterek bo mówiliśmy jej zeby sobie kupila coś porządnego z tych pieniążków i kazala mi isć dziś po sweter elegancki ale oczywiście różowy musiła być i reszte pieniążków ma sie zastanowić na co wyda 100zł ma a rządzi tym jagby to był 1000:-D Ja siedze na lóżku i bułeczke z pomidorkiem jem a taka śpiąca jestem musze poszukać Anastazjii sukni bialej na ślub i jeszcze jej bukiet kwiatów też zamówić a w sobote wymyśliła że skoro ja nie chce welonu to jej sie podoba i ona by chciała Anaber-to wczas wyjeżdzali jak na takie male dzieciaczki u nas zawsze po 8 mają wyjazd zeby dzieci tak wcześnie nie ściągać z łóżek bo wiadomo ze wtedy są nie do życia ja bym wolała żeby Nastke nic nie rozlożyło bo na koniec miesiąca oparcaja i musi być zdrowa jak rydz.Mam taki problem jeszcze i chcialabym zebyście mi doradzily bo teściowa od dawna już nie jest z teściem delikatnie mówiąc sie nie nawidzą mamy mieć podziękowanie dla rfodziców tylko szczerze nie wiem czy je robić bo ona jest awanturnicą z niewyparzonym dziobem i powiedziała ze ona z tym ........ nie bede przytaczać jej słów nie wyjdzie na środek sali a nie chce żeby nam narobiła obiachu na własnym weselu bo wtedy to po prostu bym ją chyba wyrzucila z imprezy jak mam to zrobić nie zapraszać rodziców do kółeczka?Doradźcie?

Ostatnia edycja:
Ja też wcinam śniadanko, ogarnęłam chatę jeszcze muszę poodkurzać i pranie wstawić
wiolka mi też się nic nie chce ... miałam dziś jechać oprawić pracę ale taka brzydka pogoda że się nie ruszam z domku.

Madlen-dziękujemy bardzo :-) mam nadzieje ze wyczarujesz synusiowi śliczny stroj pewnie bedą go tam księżniczki podrywały,ja szczerze to chyba bym małej wypożyczyła Nastce strój gotowy my mamy nie daleko wypożyczalnie i pare groszy biorą więc pewnie poszłabym na łatwizne:sorry2:ja też mam obiad od wczoraj w sumie rosól i gotowałam go na nóżach i skrzydelkach więc je tylko upieke bo wczoraj mialam kotlety,pojadłam czeresni stanialy więc sobie kupiłam :-p

reklama
Jeśli chodzi o obiadek to też mam od wczoraj :tak: zapiekankę z makaronem i szpinakiem posypaną serkiem :) ale muszę pranie wstawić i jakoś nie mogę do pralki dojść hi hi hi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry