reklama

Nasze sprawy...

Marta ja kupiłam sobie dwa staniki w lumpie były akurat dwa spięte taki dwupak wogole nie noszone bo z metkami jeszcze za 8zl. i mi odpowiadają ale rozmiar 85f jeden jasny róż a drugi czarny i kurcze super mi podpasowały i co najwazniejsze miseczka jest miekka i z jednolita i nie podrażnia mi sutków bo jak nosiąłm koronki to kurcze cały czas sie drapalam bo mi to drażniło ale za nim nie miałam ich to też chodziłam w sportowych i kurcze źle się czulam tylko ja miałam takie bawełniane. ta guma z dołu mi sie zwijała.

a ja egzamin mam za 2 tyg. :szok: 18 i 20 czerwca

reklama
a ja juz poprasowalam a meza nadal nie ma . pojechal zarabiac kase hehe wiec niech tam siedzi ile wlezie hehe
ja kupilam sobie leginsy ciazowe na allegro i mam ochote je spakowac i odeslac im po praniu cale obeszly i nie da sie tego zczyscic takim bialym obeszy jabym sie w nich gdzies wytarzala gdzies i sie zmechacily strasznie. masakra

Cześć moje piękne!! :-)

Wpadłam do Was na chwilkę, bo jestem u rodziców. Co tam u Was słychać? ;-)

Anaber jak u Ciebie wygląda egzamin? Ja mam dwa etapy. Pierwszy to test a drugi projekt.
Wiolka możecie jeszcze podziękować w domu podczas błogosławieństwa. Dużo osób teraz tak robi. My kupujemy kosze upominkowe i takie ramki kupiliśmy PODZIĘKOWANIA DLA RODZICÓW, DZIADKÓW, ŚWIADKÓW HIT (2232316938) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. są śliczne ;-)

Powiedzcie mi kochane ile miałyście osób na weselu?

suonko jak milo ze nas odwiedzilas:) jak sie mieszka Kochana? juz wszystko pozamawaiane tylko czekac na godzine 0 zostalo:) ehhhh jak ja bym chciala jeszcze raz hehe. ja mialam 73 osoby u siebie na weselu

Bobo z tego co pamietam to my z Marta tez kupiłyśmy te leginsy ja dwie pary carnych to teraz w nich tylkośpie bo lipa dość ze sie wyciagają to całe obeszły tak jak piszesz. te legginsy z allegro sa beznadziejne. ostatnio były w lidlu i powiem ze ja jestem z nich bardzo zadowolona materiąl elastyczny i fajnie sie nosza a najlepsze sa te spodnie ciażowe dresowe wziełam sobie az dwie pary i teraz tylko w nich biegam sa super wygodne i przyjemne.

Marta ja w poprzedniej ciązy tez nie mogłam trafić najkiś wygodny stanik i kupiłam sobie wtedy do karmienia i w nich chodziłam tylko ja osobiście odradzam staniki do karmienia firmy canpol o te BIUSTONOSZ ciążowy do karmienia CANPOL r.85D HIT (2376751052) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

fajne są staniczki firmy petite fleur mam 3 sztuki i jestem strasznie zadowolona. jest troche na allegro mozna coś trafić troszkę droższe ale porządne. a juz napewno nie kupujci etych najtanszych ja je wywalilam do śmici bo w środku były obszytę taką tasiemka sztuczna która tak strasznie mnie drazniłai staniki wylądowąły w koszu :cool:

Suonko tak samo 18 mam test a 20 projekt a w jakim Ty zawodzie zdajesz?? testu się nie boję ale projekt masakra :szok:

Bobo ja też będę miała gdzieś tyle osób co Ty na weselu, coś między 70 a 80. osób i się martwię, czy to nie za mało. Denerwuje się bo ciągle ktoś dzwoni i mówi, że nie może przyjść... Jak to u Ciebie wyglądało? No i rozpłakałam się na podziękowaniu, które wstawiłaś coś czuje, że na swoim będę ryczeć jak bóbr ;-)

Marta ja też mam egzaminy 18 i 20 czerwca. Będziemy wszystkie razem się stresować :)

Anaber ja też testu mniej się boje ale projektu masakrycznie. A zdaje w zawodzie Technik usług kosmetycznych.

Ostatnia edycja:
suonko powiem Ci ze tyle osob to wystarczajaco. nie bedziesz miala nawet okazaji ze wszystkim w czasie wesela pogadac . ja staralam sie podchodzic do gosci ale niestety nie ze wszystkim mi sie udalo pogadac. taka liczba osob naprawde jest wystraczajaca:)
anaber no ja teraz zaluje ze nie kupilam tych leginsow i spodni dresowych bo teraz nie mam w czym lazic. moze pojade do lidla i moze cos jeszcze bedzie?

bobo u mnie jeszcze legginsy i te tuniki są w lidlu bo widziąlm, tylko ja musialam wybrac rozmiar xl jesli chodzi o legginsy bo jak przyłożyłam to miałam wrażenie ze mniejszych nie naciagnę na brzuch ale spodnie wzielam M. Ale spodnie to posżly jak ciepłe bułki, moje koleżanki to nawet pobrały te co w ciązy nie sa bo je fajnie mozna wywinąc i robi się taka spodniczka na spodniach. takze przydadza sie jeszcze po porodzie.

Marta Suonko no to bedziemy miały trochę stresa,

Suonko ale tez zdjaesz 18 i 20 ?? a ubierasz fartuch na test czy możecie być naormalnie ubrani?? Bardzie z testu strsuje mnie ta przedsiębiorczość bo kurcze pytania czasem sa beznadziejne.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anaber pojade do lidla jak maz wroci. chce jeszcze sobie buty kupic wiec przeczolgam go po sklepach i wydam co zarobil hehe. pojechal na ten montaz na 10 i zaginal. kuzwa ile czasu mozna?
dzis mam na obiad golabki. miesa nie bardzo jem no ale golabki jakos strawie. ja juz nie mam pomyslu co mam jesc:( ryby codziennie tez nie chce heeh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry