reklama

Nasze sprawy...

Jest nasza Suonko w końcu :-)miło cie tu widzieć kobiety usnęło mi sie po 11 a niedawno sie obudzilam musze sie wziąść w garść bo jak Nastka bedzie miała nóżke po operacjii to nie bede miała kiedy spać tyle masakra:szok: Suonko-jak sie czujesz?wesele na dniach:szok:suknia w domku u ciebie już?Na wysokim obcasie masz buty?

reklama
Suonko skladów nie, leki musze wiedziec jak i z czym i na czym zarabiac a troche tego jest i wszystko sie miesza w praktyce jest inaczej, pracuje sie na nowoczesnym sprzecie i materialach gotowych do użycia a na tym egzaminie sa materialy ktorych sie rzadko używa i wszystko to zapamiętac to troche jest tego :baffled: zobaczymy co z tego wyjdzie.

Gosiulek no właśnie chyba się odwrócił bo przed chwilą dał taką serię że jeden aż zabolał trochę :tak:
Bobo zaraz poczytam, co za franca no udusiła bym ją !

Ostatnia edycja:
Gosiulek uczę się na kosmetyczkę. Szkołę już skończyłam, ostatni egzamin zdałam wczoraj, teraz tylko egzamin zawodowy ;-)
Anaber no jest tego trochę. Ja też muszę uczyć się aparatury, którą teraz rzadko się stosuje...

Wiolka odbiór sukni mam 12. czerwca a buty mam na małym 6 cm obcasie, w końcu trzeba w nich całą noc przetańczyć. A Wy kiedy macie ślub?;-)

Suonko-ja mam błogoslawieństwo na remizie mam sie uparła żeby na błogosławieństwie byli wszyscy teściowa to by mnie tam z chęcią wybłogosławila kijem :-D świetny prezent na błogoslawieństwo ja oglądałam dziś piękne komplety filiżanek ale jeden zestaw kosztował minimum od 70 zł w zwyż my musimy kupić trzy bo dla moich jedno a dla teściia i teściowej po dwa osobne Bobo-albo i tak fajny pomysł tylko nie wiem czy Andrzejowi podejdzie bo zawsze sie dziękuje przy wszystkich a ona nie wejdzie do kółka z teściem i z andrzejem a nie chce tam wstydu sie najeść szukam czegoś niedrogiego na podziękowanie tylko chcemy coś pożytecznego im dać Suonko-25 sierpnia ja odbiore suknie w piątek 24 bo przeróbki będziemy robiły w ostatnim tygodniu przed ślubem i też musze znaleść buty na małym obcasiku bo gdyby mi czasem nogi spuchły to jak ja tam do rana wytrwam

Ostatnia edycja:
Martus wszystko przed Tobą :) mnie jak walnie w nocu to bol taki,ze potrafi mnie ze snu wybudzić :-) hehe

mam nadzieję ze w tym tygodniu stanie szafa i bede mogła powli wszystko ukladać bo mam bajzel nie z tej ziemi.aż mi sie nic nie chcę robic . i musze kupić kilka rezczy jeszcze :przewijak, nowy materac, majtki te poporodowe z siateczki i juz sama nie wiem co jeszcze.

Bietka podaj mi adres wyślę Ci ta maść :tak:

Gosiulek a jak migreny mineły ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry