reklama

Nasze sprawy...

reklama
to racja jak cos fajnego to szybko schodzi najlepiej być rano w ten dzien co wykladają, ale u mnie w lidlu jeszcze tuniczki i legginsy są.

Wiolka suknia piekna a gdzie Ty masz brzuch :szok: heheh Nastka super karnacja hmmmmmmmmmm pozazdrościć ;)

Ja się zbieram bo jescze muszę po wyniki jechac odebrac do przychodni i jade do gina, jade niechetnie bo dzisiaj powiem mu pare nie miłych slów ile nerwow sie najadlam osttanio. w drodze powrotnej o rossmana zachacze bo jest promocja kosmetyków dla dzieci z johnsona.
paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anaber-suknia przyciąga uwage dolem i falbany pójdą mi z brzuszka bo tu są narazie niżej więc nie będzie sie w oczy rzucał a w tej sukni wogóle nie wygladam jagbym była w ciąży:-)powodzenia i powiedz mu przecież jest lekarzem i jego podejście do pacjenctki powinno być bardziej profesonalne

Wiolka suknia piękna na prawdę !

kurcze mnie m namawia żebyśmy poszli na urodziny do jego kolegi z pracy ( razem jeżdżą na kontrolę) a mi się za bardzo nie chce szczerzę mówiąc...

reklama
Marta-naprawde sie ciesze ze wam sie podoba mi sie bardzo podoba jest duż bo jest na kole ale pięknie wygląda na zywo i jest bardzo lekka pomimo wszystko:-) nie dziwie ci sie bo ja też nie lubie jak do mojego męża przychodzi kolega napić sie po piwku ja musze z nimi pół nocy siedzieć usypiając na siedząco i słuchać ich gledzenia my mamy teraz swój świat i swoje potrzeby ja np spanie ile razy przyłoże głowe do poduszki to śpie:-D mam pieniądze na operacje ale sie ciesze !!!!!!!!!!!!!!!!!w szpitalu bedziemy jedno popoludnie jak bedzie wszystko wporzadku to zajezdzamy przed zabiegiem pół godzinki robią zabieg przywożą ją z bloku wybudzają jak jest ok podają kroplówke czekamy aż narkoza przestaje działać i wracamy do domku trzymajcie kciuki kochane

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry