reklama

Nasze sprawy...

Wiolka no to super gratki! teraz tylko trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze....

właśnie się dowiedziałam że na tych urodzinach będzie taka dziewucha która mi działa na nerwy i nie wiem czy iść z m czy niech idzie sam... bo ogólnie ona nie jest zła tylko m ciągle o niej gada dlatego jestem zniechęcona :wściekła/y:

reklama
Wiolka on twierdzi że ja przesadzam i ze to jest moje widzi mi się... a ona wie o ciąży bo sama by chciała ale ma faceta który nie myśli ani o ślubie i tym bardziej o dzieciach...

Hej Dziewczynki! dawno mnie nie było, cały weekend z Kubciem, i tak leci. A sobotę był Dzień Dziecka koło szkoły, Kuba był padnięty bo nie spał cały dzień, ale jak chciałam zabrać go do domu to zaczął krzyczeć że chce do ijo ijo:) bo były pokazy straży pożarnej. W piatek mieliśmy akcję na działce, po raz kolejny probowano nam się włamać. Mój m z moim bratem wyskoczyli do złodziei, okazało się że 2 małolatów. Nie złapali, bo chcieli wystraszyć, ale prawdopodobnie jeden z nich to syn znajomych.
Bobo ale straszysz!!! mam nadzieję że już wszystko ok, i chłopa trzymasz na kilometr:)
Marta a jak tak dzidziol?? kopie czy dalej leniu****e??
Wiola cudnie Ci w sukni!!!! zero brzuszka:-) a Nastka to jakby z solarium korzystała:-):-)
Suonko, na Twoje fotki też czekamy!
6-kowa a te Twoje przypadłości to niefasolka przypadkiem??:-)
Joweg :(((((((((

Wszystkim tym wymienionym i pozostałym życzę miłego wieczorku:)

jestem :) kupilam dwie pary leginsow i dwie pary spodni dresowych jeszcze byly hihi :)
gosiulek u nas sa te dziece jest ich wiele ogolnie ten lidl jest pelen wszystkiego hehe:)
wiolka przesliczna suknia a Ty w niej jak ksiezniczka:) a Nastka to zywa laleczka:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry