reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem i ja :)
Więc tak powiedziałam mu o tym, no to nic nie powiedział,przemilczał i na nastepna wizytę mam zrobiś jeszcze raz teraz bedzie mnie kontrolowac co 4 tyg. usg zrobił - maluch całe 20 min miał czkawkę i skakał :-D nie mógł znaleźć kości udowej i niestety go nie zważył bo brakowało mu tego pomiaru. ale ma jeszcze sporo miejsca. jajka wywalił dzisiaj na pół monitora :-D a m chodzi dumny ze to ma ponim hahahahhahaha chociaż cos hehhehehehe mówię :-p nastepna wizyta 2.07. i to już chyba będzie ostatnia mam nadzieję.
W drodze powrotnej zachaczyam o hurtownię i kupiłam przewijak, leżaczek do kąpieli taki plastikowy z kubusiem bo mi strasznie to pomagało w kąpaniu jak jeszcze maiłam po porodzie rwe kulszową, i takie pierdoły jak obcinaczki, szczotkę do włosów, smoczek :-p wrazie co aby sobie ze mne nie zrobił tak jak to miałam z Igorem i płyn johnson 3w1 ten zołty. bo był w promocji za 14zł. 500ml i już do rosmanna nie zachodziłam bo sie poźno zrobiło. jutro podajdę bo sa pieluchy w promocji za 20zł i krem do buzi.

Scoti prosze o zmianę w wizycie 02.07.2012r.
bobo i jakie kolory sobie wziełaś a spodnie s czy m??
marta mój za takie zachowanie to by w zęby dostał, już nie raz miał rozmowę to teraz jak idziemy to to na krok nie odchodzi gładzi brzuszek przytula i jest kochany tylko czasem za dużo wypije ;-) hehhehee

Bobo a jakie kolory wzielaś spokojnie bys weszła w spodnie S na bank jak ja wchodze w M one się rozciagają, ja mam leginsy L czarne a spodnie M granatowe i czarne. ale musze Ci powiedziec ze tunika(ja wzielam sobie ta kawa z mlekiem) zrobiła sie beznadziejna po praniu ,oczywiście musiałam ja potraktować Vanishem bo ja jak jem jak świnka bo mi wszystko na brzuch spada. :-) i taka się zrobiła dziwna ten ściagacz na dole się poskręcał chociaz temp. miałam odpowiednią hmmmmmmmm i już tak nie lezy jak powinna. Ale koszulki polo które były w zeszłym tygodniu sa super jestem zadowolona na maksa.

ja się biorę za prasowanie, jutro przyjeźdza mój brat z cala rodzinką i z Martynką która urodzila się w marcu, więc tez mało mnie tu jutro będzie :-(

Igor wrócił z wycieczki podrapany na buzi bo kolega go pobił kurcze jutro zrobie awanturę w przedszkolu :wściekła/y: i cały śmierdzący od dymu z ogniska jak ja nie lubię tego zapachu :no:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber leginsy wzielam szare i czarne a spodnie granatowe i czarne:) musze je przymierzyc hehe bo odkad wrocilicmy to w garach siedze haha:) a te leginsy jakie sa po praniu? nie mechaca sie?

Marta no i dobrze,zrobiłaś się na Mega Laseczkę i niech wszystkim jęzory ze zdziwienia wylatują,a co!!!

Dziewczynki ja będę testować nie wcześniej jak za około 3 tyg.Jak już coś jest,to pozwolę betce swobodnie rosnąć,bez stresa(chyba:confused:).

Wczoraj u nas były zawody wędkarskie organizowane przez moje koło,klub i stronę wędkarską.Nieskromnie powiem,że jestem jedyną kobietą wśród autorów strony,jestem także moderatorem.No i na tych zawodach uczestniczyli moi synkowie.Szymek w swojej grupie wiekowej na 70 osób zdobył 7 miejsce,A Karolek i Franuś jedne z ostatnich.Ale każdy dostał statuetkę i wędkę jako nagrodę,a Franul oprócz tego otrzymał wędkę i statuetkę za najmłodszego,łowiącego uczestnika zawodów.Chodził dumny jak paw,hehe ale na rozdanie nagród przyciął komara i m za niego nagrody odbierał.
A Kamilka wygrała konkurs pieśni religijnych,dostała dyplom i nagrodę.Najpiękniej zaśpiewała,dostała owacje na stojąco.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry