dzień dobry
jestem
dzisiaj zapowiada się normalny dzień, więc powinnam być dostępna na BB. U mnie leje... więc chyba nici ze spaceru z psem :-(
anaber gratuluje wizyty... masz następną wizytę w termin mojego porodu - hahahahaha

bardzo Ci dziękuję za tę maść, adres posłałam na priv. Odwdzięczę się :* za Twoją radą kupiłam laktator ten ręczny philips avent.
Kurde pierwszy raz słyszę o jakiś spotkaniach związanych z zzo.

Ja muszę w końcu zadzwonić do mojej położnej i porozmawiać z nią. Miłego dnia z rodzinką :-)
marta sx no to piękna impreza była...

a jak wyeksponowałaś brzusio ??? obcisła sukienka ??? :-) a jak z m ??? lepiej?? była jakaś awanturka po imprezce??? powiem Ci, że ja jestem pod tym względem okropna, mój m miałby taką jazdę

zwłaszcza teraz jak jestem w ciąży

martuś super, że czujesz ruchy ... naprawdę bobo słyszy i być może przeszkadzał mu hałas ...
bobo w krak w lidlu - byłam tylko w jednym- o 10 już nie było ciuszków - tak się baby rzuciły- jak pytałam czy dołożą - odpowiedź brzmiała: nie wiemy czy jest jeszcze towar. hahahaha

bobo ja kupowałam leginsy ciążowe italian fashion za 49 zł i chodziłam w nich non stop, dopóki upały nie przyszły - są super!!!!
jak się czujesz? czy już minęły plamienia ???
6 mamo ale masz zdolne dzieci

))
wiolka suknia piękna, jaka Ty chudzinka jesteś

a macie termin operacji wyznaczony ???? trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&