reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bietka nalot teściów :happy2: chyba bym ni eprzeżyła hehehehhehe

a i jeszcze rozmawiałam z ginem o zzo i w tym szpitalu gdzie bede rodzić daja rodzacym, ale trzeba przejśc takie coś jakby szkolenie,spotkania są w każdy czwartek o 13 więc za tydzień pojadę zobaczyć. trzeba wtedy na takim spotkaniu podpisac zgode i wprowadzaja pacjentke do bazy i jesli bedzie wolny anestezjolog to dostanie sie na 100%. Nie daja zzo kobiecie ktora nie przeszła takiego szkolenia, bo podczas porodu nie wszystkie sa świadome do końca jakie moga byc powikłania.

Jestem - nie mogłam do Was nie zajrzeć przed snem. Impreza no tak powiedzmy, że się udała bo za bardzo nie miałam z kim gadać i praktycznie cały czas siedziałam i milczałam były 3 dziewczyny ale one się znały i usiadły sobie z boku więc nie przeszkadzałam. A mały mi dawał cały czas kopniaki nie wiem czy przez to że tak głośno było? Słyszy już głosy???
Anaber super że wizyta się udała ;-)
Bobo ja bym chciała leginsy s były w lidlu??
6mamo ja lubiłam jeździć z m na rybki on łowił a ja czytałam gazetkę i się opalałam
Bietka miałaś nalot jak ja wczoraj hi hi ale dałyśmy radę :tak:

Hej Dziewczynki! Tylko Bobo wstała??:) a reszta???
Marta dzidzuś słyszy. Ty już jesteś na półmetku! ale zleciało! Miałaś już robione badanie połówkowe?
Też nie lubię chodzić na imprezy z przymusu, w dodatku gdzie towarzystwo bardziej mojego m niż moje. Oczywiście mamy wspólnych znajomych, tych bliższych mojego m z przed naszej znajomości, ale teraz to wszyscy się już zgraliśmy.
Anaber miłego wypoczywania z rodzinka!
Miłego dnia dziewczynki!!!

dzień dobry

jestem

dzisiaj zapowiada się normalny dzień, więc powinnam być dostępna na BB. U mnie leje... więc chyba nici ze spaceru z psem :-(

anaber gratuluje wizyty... masz następną wizytę w termin mojego porodu - hahahahaha :-D bardzo Ci dziękuję za tę maść, adres posłałam na priv. Odwdzięczę się :* za Twoją radą kupiłam laktator ten ręczny philips avent.
Kurde pierwszy raz słyszę o jakiś spotkaniach związanych z zzo. :szok:
Ja muszę w końcu zadzwonić do mojej położnej i porozmawiać z nią. Miłego dnia z rodzinką :-)

marta sx no to piękna impreza była... :) a jak wyeksponowałaś brzusio ??? obcisła sukienka ??? :-) a jak z m ??? lepiej?? była jakaś awanturka po imprezce??? powiem Ci, że ja jestem pod tym względem okropna, mój m miałby taką jazdę :) zwłaszcza teraz jak jestem w ciąży :-D martuś super, że czujesz ruchy ... naprawdę bobo słyszy i być może przeszkadzał mu hałas ...

bobo w krak w lidlu - byłam tylko w jednym- o 10 już nie było ciuszków - tak się baby rzuciły- jak pytałam czy dołożą - odpowiedź brzmiała: nie wiemy czy jest jeszcze towar. hahahaha :-D
bobo ja kupowałam leginsy ciążowe italian fashion za 49 zł i chodziłam w nich non stop, dopóki upały nie przyszły - są super!!!!
jak się czujesz? czy już minęły plamienia ???

6 mamo ale masz zdolne dzieci :)))

wiolka suknia piękna, jaka Ty chudzinka jesteś :) a macie termin operacji wyznaczony ???? trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja - wyspana..
Justi badanie połówkowe mam teraz jak pójdę 12 czerwca.
Bietka ubrałam taką tuniczkę szarą z dekoltem, brzusio i tak widać hi hi hi a m w miarę grzeczny i spokojny... po poszedł sapać od razu zresztą aż tak dużo nie wypił co mnie zszokowało.

Reszcie życzę miłego dzionka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry