reklama

Nasze sprawy...

Madlen nie przejmuj się to normalna rzecz i każdy powinien to zrozumieć tym bardziej że w ciąży jesteś - kurcze no ludzie powinni być bardziej wyrozumiali i nie chodzi mi tylko o to ale np. ustępowanie miejsc w kolejce, autobusie i takie tam...

reklama
ale pospalam hihi :) maz poszedl do pracy a ja znow spac hehe:) ledwo wstalam :( pogoda masakra. powinnam jechac po wpis ale zmokne a parasolki nie mam :(
marta pojade z Toba tylko nie wiadomo czy znow nie bedzie lalo. w czwartek jest swieto wiec wszystko pozamykane.
bietka czuje sie dobrze plamien nie ma na szczescie no ale zero seksu do porodu hehe

Marta no niestety nie kazdy taki mily jest,ja tez z brzuchem stalam..,albo z malym dzieckiem na rekach
a teraz ciesze sie,ze nie lece do pl.bo zawsze w samolotach do pl.chamstwo goni chamstwo..zawsze mialam problem aby miec miejsce siedzace razem z dziecmi,bo kazdy chce siedziec przy oknie..:wściekła/y: i zawsze musialam wyklocac sie..bo przeciez nie posadze kazde dziecko osobno..tym bardziej,ze rezerwacje maja na mnie,bo nawet nie moge im kupic osobnego biletu,wiec chce miec miejsce siedzace razem z nimi ..i za kazdym razem mialam do sluchania i czulam na sobie wzrok takich chamowatych osob,juz nie wspomne o tym ,ze do i z samolotu pchaja sie jak takie bydlo..kiedys jedna babka zwalilaby mi syna ze schodow,az sie we mnie zagotowalo..bo glupia krowa spieszyla sie na autobus..a to byla noc,dziecko spiace..jeszcze sie nie obudzilo..ja paszporty w zebach,2torby plus plecak..i mowie dzieciom,zeby szly powolutku a ta mi sie pcha na dziecko..:wściekła/y::wściekła/y:

Madlen masakra brak mi słów... nic na to nie poradzimy bo głupota ludzka nie zna granic :no: nie którzy mnie aż zadziwiają swoją " inteligencją" mnie zawsze denerwuje jak przy kasie stoję i jakaś babcia wózek na mnie pcha za mną stała nosz kur... raz nie wytrzymałam i opieprzyłam...
Bobo pójdę zaraz do tego sklepu chińskiego zobaczę co tam mają bo chciałam jakiś sweterek rozpinany

marta no to w chinskim powinni miec takie swterki tylko nie wiadomo jakiej jakosci i jakie beda po praniu.
kurde musze sie zbierac i jechac do tej szkoly a tam ludzi ze hoho i oczywiscie znajac zycie beda sie pchaly i zadna mi indeksu nie wezmie. masakra

no madlen to już końcówka :) :-) heh ale zleciało ...
kochana nie przejmuj się ja tu w Krak przeżyłam tyle chamstwa, że szok, zapomnij, że ktoś Ci miejsce ustąpi - że przepuści w kolejce :szok: poprostu BURAKI TAKIE ŻE MASKARA.
madlen, czyżby córeczka rosła w brzuszku skoro takie objawy jak przy 1 córci ??? :-)

joweg witaj, odzywaj się częściej....

marta
no to dobrze, że mężuś grzeczny :-)

dzień dobry kochane przepraszam ze dzis jeszcze nie zaglądłam ale od rana co chwile coś byłam z nastką u dentysty musimy przed operacją wyrwać jedynke bo sie rusza i zeby podczas intubacjii jej zęba nie wybili,więc szukalam w krakowie dentysty z zapleczem medycznym bo u nas sie bo i jej znieczulenie podać nie wiemy jak na nie zareaguje bou dentysty jeszcze nigdy znieczulana nie była gotuje obiad małą do przedszkola po dwentyście odstawiłam tak zmoklam zanim z nią tam doszłąm nogi przemoczone miałam jak wrócilam jeszcze obiecalam jej parasolke dla dzieci w nagrode kupić i spinki do włosów bo każdą możliwą już z domu wyniosła i u kogoś zostawila bo tak lubi mieć spiete włosy:no: Bietka-współczuje ci tego nalotu teściów ja niestety zawsze byłam i jestem odrobinka tylko z przodu bedzie mi sie taka piłeczka robiła przynajmniej dziś cię wiecej tu będzie:-) 6mamo-to ja trzymam kciuki ze warkoczyki dorobione piękne:tak: Marta-to byłaś tam najpiękniejszą kobietą na tej imprezie;-) Anaber-super ze wizyta udana i za niedługo będziesz nam wrzucała razem z Bietką zdjęcia waszych przystojniaczków małych:happy2: joweg-powodzenia na prawku i &&&&&&&&& za męża Bobo-mam nadzieje ze uda ci sie wszystko sprawnie i szybko załatwić Justi-A ty gdzie sie nam ostatnio zaszyłaś że sie nie pokazywałaś? Mam dziś sporo roboty czekam aż mi wozek nowy w końcu przywiozą sprzatam gotuje dziś mlodą kapustke zasmażaną z koperkiem i do tego mielone z mlodymi ziemniaczkami a na pierwsze pomidorówka z makaronem a wieczorem znowu wypad mam o 17 i może na 20 wróce a tak mi sier spać chce że najchętniej to bym nic nie robiła tylko poszłą spać.Miłego dnia życze Madlen-to dobrze że już sie lepiej czujesz oby tak zostało

Bobo jakość nie ważna chodzi tylko na okres ciąży to wiesz .... daj znać co promotorka o tych wykresach mówiła bo jestem ciekawa.
Wiolka czy najpiękniejsza hm... na pewno najgrubsza hi hi hi hi a mały mi dawał cały czas znać kopniakami bo strasznie głośno tam było.

reklama
Justi,Wiolka niestety nie było dorabiania warkoczyków,m spał jak zabity,nie szło go w ogóle ruszyć.Później chciał dorabiać,nawet dziś rano,ale ja ofoszyłam się i potrzymam m tak do wieczora,a co!!!
joweg witaj,dużo zdrówka dla mężusia i ciebie!!!
madlen to dobrze,że nie tulisz porcelanki.Szkoda,że nie jesteś u nas,bo na odruch wymiotny i same wymioty gin daje tabsy DIPHERGAN,ja ty łykałam prawie go 6 m-ca ciąży.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry