Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i zawsze musialam wyklocac sie..bo przeciez nie posadze kazde dziecko osobno..tym bardziej,ze rezerwacje maja na mnie,bo nawet nie moge im kupic osobnego biletu,wiec chce miec miejsce siedzace razem z nimi ..i za kazdym razem mialam do sluchania i czulam na sobie wzrok takich chamowatych osob,juz nie wspomne o tym ,ze do i z samolotu pchaja sie jak takie bydlo..kiedys jedna babka zwalilaby mi syna ze schodow,az sie we mnie zagotowalo..bo glupia krowa spieszyla sie na autobus..a to byla noc,dziecko spiace..jeszcze sie nie obudzilo..ja paszporty w zebach,2torby plus plecak..i mowie dzieciom,zeby szly powolutku a ta mi sie pcha na dziecko..

nie którzy mnie aż zadziwiają swoją " inteligencją" mnie zawsze denerwuje jak przy kasie stoję i jakaś babcia wózek na mnie pcha za mną stała nosz kur... raz nie wytrzymałam i opieprzyłam...
poprostu BURAKI TAKIE ŻE MASKARA.
Bietka-współczuje ci tego nalotu teściów ja niestety zawsze byłam i jestem odrobinka tylko z przodu bedzie mi sie taka piłeczka robiła przynajmniej dziś cię wiecej tu będzie:-) 6mamo-to ja trzymam kciuki ze warkoczyki dorobione piękne
Marta-to byłaś tam najpiękniejszą kobietą na tej imprezie;-) Anaber-super ze wizyta udana i za niedługo będziesz nam wrzucała razem z Bietką zdjęcia waszych przystojniaczków małych
joweg-powodzenia na prawku i &&&&&&&&& za męża Bobo-mam nadzieje ze uda ci sie wszystko sprawnie i szybko załatwić Justi-A ty gdzie sie nam ostatnio zaszyłaś że sie nie pokazywałaś? Mam dziś sporo roboty czekam aż mi wozek nowy w końcu przywiozą sprzatam gotuje dziś mlodą kapustke zasmażaną z koperkiem i do tego mielone z mlodymi ziemniaczkami a na pierwsze pomidorówka z makaronem a wieczorem znowu wypad mam o 17 i może na 20 wróce a tak mi sier spać chce że najchętniej to bym nic nie robiła tylko poszłą spać.Miłego dnia życze Madlen-to dobrze że już sie lepiej czujesz oby tak zostało