Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Niech będzie że rozłożyłam i wyjęłam pościel... ;-) Ja też bym nie składała gdyby to nie był też pokój gościnny bo wiesz, w sumie mamy 3 pokoje ale jeden jest wuja jak przyjedzie raz kiedyś i trzeci Mateusza naszego lokatora.
Też mi się wydaję że same jesteśmy
Dziewczynki w żadnym wypadku nie jesteście same,hihi jestem ja tak z doskoku. Madlen pytała kiedy będę testować,więc myślę,że nie wcześniej jak po 20 czerwca.
Kurczę ale miałam dziś zachcianki,miałam smaka na truskawki i czereśnie,a m grzecznie na paluszkach pobiegł i kupił.
Własnie mi kumpela napisała co nie dawno rodziła.... nie dość że cesarkę robił jej pijany lekarz i źle ją zszył miesiąc chodziła z otwartą raną żeby tam się wszystko oczyściło to zarazili ją gronkowcem- i weź tu rodź
jestem
ale sie wyczekalam w tej szkole masakra((( no i babsko przyszlo i ona zdziwona co tu tyle ludzi i co my chcemy ze ona da wpisa tylko tym co sie z nia umawialai a nam mowila w sobote ze mamy we wrorek przyjsc no wiec przyszlo nas troche. czekalismy i czekalismy no i sie zlitowala i dala wpis. no ale glupia baba no bo przeciez wpisy i tak ja nie mina a ona zawsze wszystko robi z laska glupia baba i wiecznie ma mine skwaszone i niezadowolona z zycia. jak nie chce uczyc to niech siedzi w domu i na drutach robi a nie studentow wkurza haha dziecko mi wyglodzila teraz jem zupke bo jestm glodna jak wilk
marta nie bylam u promotorki. bylam po wpis u innej babki. do promotorki mam zamiar isc w sobote i mam nadzieje ze mnie weny na dokonczenie pisania pracy wezmie hihi
usnelyscie wszystkie???????
dziewczynki coraz czesciej mam takie bulgotania w brzuchu szczegolnie jak zjem albo jak jestem glodna mysliscie ze to dziecko sie upomina o swoje? hehee
zaraz zwariuje......... tak mi bulgocze w brzuchu ze szok nie ma chwili spokoju hehe masakra
Jestem Bobo jestem ja też głodna idę coś do jedzonka sobie zrobić mnie jak dzidzia się upomina strasznie boli żołądek normalnie aż ssie taki dziwny ból
dziewczynki to mozliwe ze juz ruchy czuje? bulgotalo mi w brzuchu teraz juz spokoj ale bulgotki mialam niezle hihi wg miesiaczki jestem juz wyzej w ciazy moze to cos znaczy co? jak myslicie? marta co jesz dobrego?
jak maz wroci to go na frytki namowie hehe