reklama

Nasze sprawy...

Niech będzie że rozłożyłam i wyjęłam pościel... ;-) Ja też bym nie składała gdyby to nie był też pokój gościnny bo wiesz, w sumie mamy 3 pokoje ale jeden jest wuja jak przyjedzie raz kiedyś i trzeci Mateusza naszego lokatora.
Też mi się wydaję że same jesteśmy :szok:

reklama
Dziewczynki w żadnym wypadku nie jesteście same,hihi jestem ja tak z doskoku.
Madlen pytała kiedy będę testować,więc myślę,że nie wcześniej jak po 20 czerwca.
Kurczę ale miałam dziś zachcianki,miałam smaka na truskawki i czereśnie,a m grzecznie na paluszkach pobiegł i kupił.

ja jestem :) :-)
kończę sobie porządkować, idę zmyć naczynia po obiadku i odkurzyć, bo przecież mój pies tyle sierści zostawia, że szok.

6 mamo dlaczego po 20 czerwca dopiero ?????

marta sx gdyby nie burdel jaki mam też bym sobie poleżała w łóżeczku .. :-) relaksuj się póki możesz :)

Ostatnia edycja:
Własnie mi kumpela napisała co nie dawno rodziła.... nie dość że cesarkę robił jej pijany lekarz i źle ją zszył miesiąc chodziła z otwartą raną żeby tam się wszystko oczyściło to zarazili ją gronkowcem- i weź tu rodź

jestem :)
ale sie wyczekalam w tej szkole masakra:(((( no i babsko przyszlo i ona zdziwona co tu tyle ludzi i co my chcemy ze ona da wpisa tylko tym co sie z nia umawialai a nam mowila w sobote ze mamy we wrorek przyjsc no wiec przyszlo nas troche. czekalismy i czekalismy no i sie zlitowala i dala wpis. no ale glupia baba no bo przeciez wpisy i tak ja nie mina a ona zawsze wszystko robi z laska glupia baba i wiecznie ma mine skwaszone i niezadowolona z zycia. jak nie chce uczyc to niech siedzi w domu i na drutach robi a nie studentow wkurza haha:) dziecko mi wyglodzila teraz jem zupke bo jestm glodna jak wilk :)

marta nie bylam u promotorki. bylam po wpis u innej babki. do promotorki mam zamiar isc w sobote i mam nadzieje ze mnie weny na dokonczenie pisania pracy wezmie hihi

usnelyscie wszystkie???????
dziewczynki coraz czesciej mam takie bulgotania w brzuchu szczegolnie jak zjem albo jak jestem glodna :) mysliscie ze to dziecko sie upomina o swoje? hehee

zaraz zwariuje......... tak mi bulgocze w brzuchu ze szok nie ma chwili spokoju hehe masakra

Ostatnia edycja:
Jestem Bobo jestem :-D ja też głodna idę coś do jedzonka sobie zrobić mnie jak dzidzia się upomina strasznie boli żołądek normalnie aż ssie taki dziwny ból

Ostatnia edycja:
dziewczynki to mozliwe ze juz ruchy czuje? bulgotalo mi w brzuchu teraz juz spokoj ale bulgotki mialam niezle hihi:) wg miesiaczki jestem juz wyzej w ciazy moze to cos znaczy co? jak myslicie?
marta co jesz dobrego?
jak maz wroci to go na frytki namowie hehe:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry