reklama

Nasze sprawy...

reklama
Jestem wykończona wozek do nas w końcu dojechał fajny tylko troche szerokie ma mała siedzisko ale musiałam wziąść wieksze bo dofinansowanie na wózek przysługuje nam raz na 3 lata więc gdyby był za maly wcześniej to trzebabyłoby wyciągnąć z własnej kieszeni 8000 na nowy:szok: Bobo-łaski ci nie robi w końcu od czegoś tam jest a nie od gadania Nastka chce iść w czwartek na Boże ciało sypać kwiatki tylko nie wiem czy w gorset wejdzie:baffled: padnięta jestem jutro mam troszke luźniejszy dzień i w końcu sie wyśpie:-)

Bobo m kupił w lisnerze tam jak idziesz to pastela jest za 1zł to zawsze kupi z 6 i jemy jak głupki hi hi hi no myśle, że bąbelki to ruchy bo na początku się takie coś czuje... ja nie czułam tylko od razu kopniaki

kurde juz sama nie wiem jak z tymi ruchami:) musze sie poobserwowac i zobaczyc czy beda sie powtarzac czy nie.
marta ja kupuje makrele wedzona obieram z osci dodaje jajko ogorka pomigorka wszystko w kosteczke i przyprawiam do smaku i pycha wychodzi mniammmmmm

Hej Kochane:-D:-D:-D
Bobo a według okresu w którym ty jesteś tygodniu, dużą masz tą rozbieżność
Marta to już połowa ciąży ale zleciało
Scoti wpisz mi proszę następną wizytę na 3 lipca
Anaber odpoczywaj
Wiola piękna suknia a Nastka mała księżniczka
Bietka już nie długo a maluch będzie z wami
Justi witaj
Nie wiem co miałam jeszcze komu odpisać

Ja miałam dziś wizytę i niby wszystko jest ok ciśnienie ok, waga ok, badania ok, ginekologicznie ok, ruchy ok, tętno małego ok , ale ból brzucha niepokojący dostałam 5 opakowań luteiny magnez i spokojnie, chociaż doktorka stwierdziła że czasem się tak zdarza ze wygląda że wszystko jest ok a potem coś się nagle dzieje i kazała uważać zero sexu, oszczędzać się i jak coś to dzwonić.

Aga-to lepiej dmuchaj na zimne i sie oszczędzaj:-) mam nadzieje ze wszystko dalej będzie wporządku i będzie sobie dzidziuś zdrowo i spokojnie w brzuniu roznął a jak sie czujesz?Czemu tak mało zaglądasz?Anisiaj-zaglądnij do nas powiedz co u ciebie:tak: Dzoana-mam nadzieje że niebawem wracasz do nas ;-)

Aga a mnie ostatnio też brzuch boli czuje jak mi się tam rozciąga wszystko lepiej nie wywoływać wilka z lasu ... a no połowa ale mi też to zleciało :szok:
A ogólnie się lepiej czujesz?
Bobo ja myślę że możesz czuć ruchy

hejka

witam się wieczornie

wiolka
no należy Ci się odrobina odpoczynku

aga uważaj na siebie, dużo odpoczywaj... napewno wszystko będzie dobrze, mnie bolał brzuch dość długo... niestety wszystko się rozciąga i musimy jakoś to odczuć, najważniejsze że z maleństwem wszystko OK i że jesteś pod kontrolą :-)

marta sx ja zajadałam się paprykarzem szczecińskim :-D hehehehehehe

bobo najważniejsze, że wpis jest i już prawie koniec.... za niedługo będziesz pani mgr :) wybacz mi moją szczerość ... ale uważam , że na ruchy za wcześnie. Zwłaszcza, że na początku odczuwa się bulgotki raz na dwa, trzy dni... hmmmmmmmm super ekspertem też nie jestem, więc nie przejmuj się moim zdaniem. Jak ja pytałam lekarza to on mówił że 18 tydzień ( i więcej tak 18-22) to norma - i że mojej poprzedniej ciąży mam nie liczyć ( w sensie, że niby w 2 ciąży odczuwa się szybciej) - ale co lekarz to pewnie inne zdanie
zresztą ja nie mam zbyt wielkiego doświadczenia ... :-)

kochane wpadnę do Was rano

życzę słodkich snów

podobno od jutra ma świecić słonko i przestać padać :) oby ...

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry