reklama

Nasze sprawy...

Bobo-no i najbardziej mnie w tym święcie martwi że możemy wrócić przemarznięte i chore już i tak chodezimy zasmarkane,chyba trzeba wyjąć liste obecności z szuflady:-)ide sie przespać troszke bo usiedzieć nie moge a poki mam możliwość to sobie odpoczne zajrze później:happy:

reklama
wiolka jednak wyciagne te liste i bede sprawdzac zeby je do porzadku przywolac hihi :)
marta gdzie bedziesz oprawiac? drukowac tez bedziesz tam czy juz sama sobie wydrukowalas?
ja czekam az maz wroci i jedziemy do biblioteki na bulgarska bo pozniej nie bedzie szans sie tam dostac hehe jeszcze jakies zakupy trzeba boo jutro zamkniete wiec chleb trzeba zakupic hihi

Bobo drukował mi Leszek w pracy na kolorowo żeby te wykresy były ładne a oprawiam pod kaponierą tam mają najtaniej :tak:
- trochę słonko nam wyszło co nie, a powiedz mi bo ja mam akty prawne z internetu tego raczej nie przerobię i podałam przypis książki :/ hm... myślisz że przejdzie?

Ostatnia edycja:
no wyszlo wyszlo mam nadzieje ze bedzie coraz lepsza pogoda:)
ja tez bede oprawiac pod kaponiera tam tez licka robilam:)
ale mi sie nie chce z lozka wylezc hehe masakra :) maz zaraz wroci a ja kwitne w lozku hehe

Witam się i ja :happy:

wczoraj juz nie zaglądałam bo poźno wrócilismy, wczoraj przyjechał moj brat z cała rodzinką i tak sobie siedzieliśmy do wieczorka. Zaraz musze się zbierać bo mój Igor został u nich na noc :tak:i muszę podjechać do tesco lub do innego sklepu po flagi biało czerwone, bo mój brat się boi ,ze mu auto zdemolują bo z angli przyjechał hehhehee i ma nadzieję ze jak będa wisiały flagi to bałaganu mu nie narobia tymbardziej,że blisko mamy stadion a rożne głupki chodza po świecie.

Bietka
dziś wysyłam tą maść bo wczoraj już nie dałam rady.Wiesz i mam jakieś głupie przeczucie,że ja do tej wizyty 02.07. niedotrwam.
Wiolka no to super Nastka bedzie szczesliwa, ja też sypalam kwatki jak na pierwszej prostej zaliczylam glebę, koszyczek wyleciał 3metry w gore kwiatki to same sie rozsypały :-D a ja w białych zakrwawionych rajstopach wracałam do domu z płaczem.hehhehehe tak wspominam moje sypanie kwiatków. Dodam,ze tak samo wyglądało święcenie pokarmów w Wielką sobotę zawsze jedliśmy piach na śniadanie Wielkanocne :-p

Marta to powodzenia ;-).
Bobo jak spodnie zdążylaś już przymierzyć ?? jesli chodzi o ruchu kochana to chyba jeszcze troszkę za wcześnie, z ta druga ciażą to chodzi o to ze kobieta wie czego sie spodziewać i wie jak te ruchy wyglądają na poczatku ja z Igorem poczułam dopiero w 20tc(i bardzo mylące z gazami w jelitach i na samaym poczatku sporadycznie), a teraz wczesniej to fakt w 15-16 tc ale już wiedzialam jak to wygląda. łożysko masz na przedniej ścianie czy na tylniej?? ale w słu**** sie kochana :tak:
ide pod prysznic :-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
anaber lozysko mam tam gdzie powinno byc jest na swoim miejscu lepiej nie moglo byc hehe tak lekarz powiedzial :) powiedz mi jeszcze Kochana bo ja od poniedzialku zmniejszam dawke chce do konca przyszlego tyg przestac brac leki jak mam to zmniejszyc? teraz biore o 7 dupek o 13 lutka o 17 dupek o 22 2 lutki.
marta mysle ze sie nie zorientuja. :)

Anaber oj tak wiem coś o tym mój kuzyni mieszkają w Gdańsku jeden jest spokojny a ten drugi... pożal się Boże. Ja ruchy poczułam też jakoś 19-20 tc ja mam na tylnej ściance łożysko :sorry2:

a ja mam dobrze to na jakiej scianie? jak powinno byc? musze teraz lekarza o wszystko zapytac
anaber spodnie i leginsy super :) nie czuje w ogole ze cos mam nic mnie nie gniecie :) sa super :)

reklama
jak ma się lożysko na tylniej ścianie to jest szansa że wczesniej poczyje się ruchy ja z Igorem i z Borysem mam na przednie czyli łożysko jest przed dzieckiem i to trochę ogranicza odczucie ruchów.

A Ty Martuś jesteś jeszcze szczuplutka to zobaczysz jak Ci da popalić hehhehehe będzie Ci Oliwier wypychac nozki, niezapomne jak chodziąłm do szkoły rodzenia z Igorem i była dziewczyna taka szczuplutka filigranowa brzuszek to taka piłeczka i miała łożysko na tylniej ściance i ten mały wypychał nogi no byłam w szoku :szok: wyglądałao to tak jakby skóra zaraz miała jej pęknąć naprawdę normalnie obcy w brzuchu hehhehehehee

Bobuś a Ty kochana chcesz już całkowicie zrezygnowac z leków bo już nie pamietam jak to było ?? łożysko na przedniej jak i na tylniej ściane jest dobrym "rozlokowaniem" tzn prawidłowym tylko jedne mają tak a drugie tak :tak: o to chodzi. a na usg nie masz w opisie, bo ja mam npaisane łożysko na przedniej ściance. ale to mi lekarz opisywał.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry