reklama

Nasze sprawy...

reklama
Dzień Dobry
U nas zimno i w ogóle najchętniej schowałabym się pod kołdrę
Wiola odpoczywaj póki możesz
Bietka muszę się oszczędzać bo nie darowałabym sobie jakby się coś stało
Dzoana Anisiaj wracajcie do nas
Anaber czasem jest tak że przeczucia nie mylą i może faktycznie Borysek niedługo będzie już z wami
Bobo to dlaczego masz na suwaczku 13 skoro według om jesteś w 15 masz dwa tygodnie różnicy jak każda z nas ja według wieku maluszka też jestem o 2 tygodnie niżej w ciąży, a jeśli chodzi o ruchy to wydaje mi się że za wcześnie jeszcze

anaber lekarza mi kazal brac leki do 13 tyg i odstawic no ale ze ja nie chce tak gwaltownie to chce stopniowo i nie wiem jak to ograniczyc. moze rano dupek a wieczorem lutka? kurde sama juz nie wiem:( nie mam opisu usg gdzie jest napisane o lozysku.
aga ja mam tak suwaczek jak mi usg pokazywalo.
marta ja to oswiadczenie mam ze strony szkoly tylko do druku i podpisu wlasnorecznego i to dolaczyc do pracy

marta ja tez tak mam miec:) tyle ze ja mam to do sciagniecia ze strony szkoly ich wzor i to mam dolaczyc. a moze Wy tez tak macie? jak chcesz to Ci wysle moje i sobie przerobisz. to ma byc na kompie wypisane a podpis wlasnoreczny.

Bobo mysle ,ze tak możesz zrobić ze jdena rano a druga wieczorem a po tym tygodniu wez jeszcze co drugi dzień i zaprzestan.

Aga
wiem wiem, ale z Igorem tez takie przeczucie mialam i urodziłam w 41 tc hehhehehehehe:-D ja poprostu panikara jestem. A Ty kochana jak się czujesz??

Bobo no o to mi chodzi kochana mam ściągnięte ze strony szkoły tylko nie wiedziałam czy wypisać to na kompie czy długopisem, ale wypisze to na kompie a podpis tylko dam co?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry