reklama

Nasze sprawy...

ja ruchy kiedyś poczułam kilka w ciągu dnia ostatnio raz tylko a takto cisza może dzidzior sie obrócił nie wiem ale wiem że przyjdzie czas że ruchy będą męczące jak pamietam z Nastką to to była masakra świetne uczucie ale ona zawsze jak ja sie kładłam do lózka zaczynała szaleć spać na plecach nie mogłam bo pod żołądek mi wychodzila a wtedy skóra mi sie tak mocno napinała ze wydawało sie że pęknie i bolałotakże nie martwie sie ani nie wyczekuje codziennie ruchów najadłam sie czeresni i ide spac kochane bo dzis miałam tak aktywny dzień że padam po prostu jutro leniu****e do góry dupskiem:-D dobranoc zaglądne jak malą do przedszkola wyprawie i zanim zdąże zapaść w moją drugą drzemke:-)kolorowych snów

reklama
i Ty się bobo dziwisz, że masz bulgotki jak zajadasz frytki o 22 :-D:-D:-D:-D:-D
jedz, jedz na zdrowie, dla WAS :*
właśnie, też mi się wydaje że bardziej 17 tydz... pewnie Twoje jelita szaleją
już niedługo jakieś 3 tyg i będziesz czuła dzidziola

dobranoc

Dzień dobry ja małą do przedszkola spakowałam mam bojowe zadanie przygotować jej koszyczek na jutro bo idziemy na procesje i będzie płatki sypać jak sie w gorset zmieści to pójdzie w stroju ludowym:-D już ją widze w tej zabawnej spódnicy i połyskującym gorsecie:laugh2: tylko jedyne co bym chciała zeby sie cieplej zrobilo bo pogoda fatalna,ja oczywiście nie wyspana wstać mi sie nie chcialo pewnie zaraz sobie zrobie drzemke bo później koleżanka wpada do mnie i oczywiście sprzątanie i gotowanie,a wy śpicie jeszcze?:szok: Pobudka:happy:

reklama
wiolka ja juz nie spie to one takie spiochy :-D ja to chyba znow zaczne liste sprawdzac do 9 beda musialy sie zameldowac hihi inaczej karniaki hehe:) ja pamietam ze tez sypalam kwiatki raz to byla taka ulewa ze jak przyszlam do domu to gacie nawet mialam mokre no i pozniej bylam mega chora hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry