wiolka23
Fanka BB :)
ja ruchy kiedyś poczułam kilka w ciągu dnia ostatnio raz tylko a takto cisza może dzidzior sie obrócił nie wiem ale wiem że przyjdzie czas że ruchy będą męczące jak pamietam z Nastką to to była masakra świetne uczucie ale ona zawsze jak ja sie kładłam do lózka zaczynała szaleć spać na plecach nie mogłam bo pod żołądek mi wychodzila a wtedy skóra mi sie tak mocno napinała ze wydawało sie że pęknie i bolałotakże nie martwie sie ani nie wyczekuje codziennie ruchów najadłam sie czeresni i ide spac kochane bo dzis miałam tak aktywny dzień że padam po prostu jutro leniu****e do góry dupskiem
dobranoc zaglądne jak malą do przedszkola wyprawie i zanim zdąże zapaść w moją drugą drzemke:-)kolorowych snów
dobranoc zaglądne jak malą do przedszkola wyprawie i zanim zdąże zapaść w moją drugą drzemke:-)kolorowych snów
tylko jedyne co bym chciała zeby sie cieplej zrobilo bo pogoda fatalna,ja oczywiście nie wyspana wstać mi sie nie chcialo pewnie zaraz sobie zrobie drzemke bo później koleżanka wpada do mnie i oczywiście sprzątanie i gotowanie,a wy śpicie jeszcze?
Pobudka