bobofrutek
Julisiowa mamunia :)
papa marta 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
mały szaleje, brzuch mnie pobolewa, obniżył się ... odczuwam lekkie skurcze... wizytę mam za tydzień, więc się okaże co tam się dzieje ...
i od dzis sklada szafę:-) w koncu się doczekalam. takze od przyszłego tygodnia piore i prasuję ciuszki. a pochwalę się co dostałam od brata kilka nowych rzeczy i używanych zaraz wstawie fotki 

Marta-jak zdjęcia zdrobie to wstawie chyba że będe bardziej pochłonieta trzymamien parasolki i zawijaniem sie w plaszczyk
Anaber-to mialas przygode
dobrze że bez większego uszczerbku na zdrowiu sie obeszło ja mam nadzieje ze my będziemy mialy wyjście bez ekscesów i upadków i że pogoda nam dopisze musze ją na jutro zamówić:-) Bietka-widać mi taką małą pileczke odstającą bo przytyłam 3 kg ale wszystko co w ciązy tyje zawsze idzie mi w brzuch do końca to będę chodziła z piłką do skakania przed soba w I ciąży mąż mi mył nogi i buty ubierał to był nie lada wyczyn
wygońcie mnie na zakupy Anaber-ja powiem ci że odkąd w ciąży jestem to w kąt rzuciłam moją diete na refluks i wczoraj nawet jadłam młodą kapustke bo kapusta to jest to co mi bardzo smakuje i ogórki i słone chipsy
Aga-odpoczywaj i sie tu z nami uczielaj spolecznie