reklama

Nasze sprawy...

reklama
hejka jestem

ja już nie śpię od 7:50 :-)
byłam z psem na spacerze, bo w końcu przestało padać i pies mógł poszaleć ;-)

anaber bardzo Ci dziękuję KOCHANA.... za te maść. Ja też mam wrażenie że nie dotrwam do 02.07 :-D mały szaleje, brzuch mnie pobolewa, obniżył się ... odczuwam lekkie skurcze... wizytę mam za tydzień, więc się okaże co tam się dzieje ...

bobo jak tam żołądek po frytkach ???? :-p

wiolka
no to musisz jutro zdjęcia wstawić ... a czy u Ciebie widać brzuszek ???? bo w tej sukni ślubnej nic a nic nie było widać....

martasx no to zobaczenia później

aga oszczędzaj się i dbaj o brzusio :-)

kochane jadę do endokrynologa .... będę później
miłego dnia

Bietka nie ma sprawy :-)

zadzwonili dzis z tej firmy i sa wszystkie części do szafy także moj m ma bojowe zadanie :tak: i od dzis sklada szafę:-) w koncu się doczekalam. takze od przyszłego tygodnia piore i prasuję ciuszki. a pochwalę się co dostałam od brata kilka nowych rzeczy i używanych zaraz wstawie fotki :rofl2:

Ale jakaś biegunka mnie złapała juz 4x sie załatwiałam moze to przez to wczorajsze syte jedzenie, strasznie mam wrażliwy żolądek w tej ciazy w poprzedniej moglam wszystko wcinać. a tu co jakiś czas przeboje :baffled:

o to fotki : 2012-06-06 11.10.10.jpg2012-06-06 11.13.19.jpg2012-06-06 11.14.33.jpg

Dobra ja zmykam jadę do brata :) paaaaaaaaaaaaaaaaa miłego dnia

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja sie przespałam troszke i nie mam veny do wyjscia na zakupy na taką pogode:baffled: Marta-jak zdjęcia zdrobie to wstawie chyba że będe bardziej pochłonieta trzymamien parasolki i zawijaniem sie w plaszczyk:happy: Anaber-to mialas przygode:-Ddobrze że bez większego uszczerbku na zdrowiu sie obeszło ja mam nadzieje ze my będziemy mialy wyjście bez ekscesów i upadków i że pogoda nam dopisze musze ją na jutro zamówić:-) Bietka-widać mi taką małą pileczke odstającą bo przytyłam 3 kg ale wszystko co w ciązy tyje zawsze idzie mi w brzuch do końca to będę chodziła z piłką do skakania przed soba w I ciąży mąż mi mył nogi i buty ubierał to był nie lada wyczyn:-D wygońcie mnie na zakupy Anaber-ja powiem ci że odkąd w ciąży jestem to w kąt rzuciłam moją diete na refluks i wczoraj nawet jadłam młodą kapustke bo kapusta to jest to co mi bardzo smakuje i ogórki i słone chipsy:-p Aga-odpoczywaj i sie tu z nami uczielaj spolecznie:tak:

Jestem płaciłam 40zł za oprawienie 3 prac a tramwaje zapieprzone na maksa :szok: dałam dupy trochę bo zapomniałam że jeszcze trzeba czyste kartki włożyć i teraz otwieram pracę a tam od razu strona tytułowa no ale już dupa

jestem :) bylam w bibliotece i na zakupach domowych:) przy stadionie w ogole nie widac euro jakies male flafi wisza i tyle w ogole nie czuc tej atmosfery w poznaniu bynajmniej dla mnie hehe
marta a czemu trzeba czysta kartke wsadzic na poczatku?

reklama
Ściągnęłam sobie z neta piosenki - usypianki bobasa i puszczam małemu ;-) hi hi tylko nie mówcie że mam z głową :rofl2:
Bobo przyjdzie m z pracy to zrobię Ci zdjęcie

ale mi zimno :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry