reklama

Nasze sprawy...

Witajcie laseczki!

Zobaczcie co jedna z mam proponuje na pleśniawki u malucha,to jakaś masakra.:szok:

Fan(ka)
gold_rank_6.gif
Zarejestrowany05-2009SkądSzczecinekPostów2 254
[h=2]
icon1.png
Odp: Pleśniawki i chrypka po szczepieniu?[/h] te plesniawki to raczej zbieg okoliczności. Mam sporo koleżanek i żadna nie wspominała na temat plesniawek po szczepieniu.
A najlepszy lek na nie to obsikana tetra i przetrzeć, po dwóch dniach powinno ich nie być.

reklama
no marta ja mam brata i on będzie chrzestnym, a matka ch - mój m chce kogoś od siebie ... ale on nie ma siostry, kuzynek, sami koledzy i ich dziewczyny - które raz są a raz ich nie ma :/ no i nie mamy kogo, żeby było po równo od nas obojga - ja mam przyjaciółki, kuzynki ale mój m chce od siebie.... no więc niech kombinuje...

6mamo ja słyszałam że to jest bardzo dobry sposób na pleśniawki - opsiusiana pielucha malucha i tym przecierać... moje ciotki tak robiły i koleżanki i schodziły
Bietka ja na razie nie myślę o tym wszystko wyjdzie w praniu ;-)

popsalam sobie :) kurde a mialam plan pisac prace a mam takiego lenia ze najechetniej to bym komus zaplacila albo cos zeby to za mnie napisal:)
6 mamo co do plesniawek to jest to stary sposob i bardzo skuteczny. znam wiele osob co tego probowaly i naprawde jest skuteczne i nic zlego sie nie dzieje:) niekiedy sposoby ekstremalne sa o wiele lepsze niz te wszystkie specyfiki z apteki :)

6mamo moja mama też tak robiła i to jest stary sprawdzony sposób ja też tak będę robić, siuśki malucha są naturalnym lekiem i nie śmierdzą i nie ma w tym nic obrzydliwego :tak:

reklama
Kurczę bobuś być może jest to możliwe.39 lat temu nie było tylu specyfików w aptekach co jest teraz.
Jednakże ja słyszałam o starych sposobach domowego leczenia,które małym dzieciom przynosiły więcej złego niż dobrego.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry