reklama

Nasze sprawy...

reklama
Buterfly witaj opowiedz coś o sobie ;-)

Laseczki ja słyszałam i moja mama i ciotki i siostra i nawet koleżanka w moim wieku to stosowała i zawsze pomagało no ale każdy robi jak chce :tak:

bobo,marta oczywiście ja nie neguję domowych sposobów leczenia i nie krytykuję kogoś kto tak robić będzie.To są tylko moje osobiste odczucia i mnie to odrzuca.Tak samo brzydzi mnie widok mamy przeżuwającej posiłek malca,wypluwającej to z powrotem na łyżeczkę i dającej to maluchowi do zjedzenia.Brzydzi mnie też oblizywanie smoczka,bo i stąd poniekąd mogą robić się afty czy pleśniawki.

Witaj Buterrfly21 napewno wątek jest o każdej z nas po trochu możesz do nas dolączyć z chęcią cie poznamy:-) Dla mnie jest to obrzydliwe nie uważam za dobry sposób myć język dziecku sikami i napewno tego nigdy nie zastosuje

MartaSx - witam :) :-) mam 21 lat (za pięc miesięcy dokładnie):tak: mam na imię Asia, pochodzę z Wielkopolski, uczę się zaocznie administracji publicznej, obecnie nie pracuję - na forum BB w sumie jestem od niedawna ale jest to moje drugie konto. Pierwsze usunęłam,ze względów osobistych. Niedawno straciłam moją ciąże i próbuję jakoś żyć dalej

butterfly-mam nadzieje ze bedziesz sie z nami dobrze czula i zostaniesz na stałe,najważniejsze ze starasz sie jakoś iść do przodu pomimo wszystkiego powodzenia:-):-)

reklama
Butterfly z wielkopolski a dokładniej ? Witamy Cię serdecznie na forum, każda z nas jest inna, zawszę się wspieramy i na pewno znajdziesz tu coś dla siebie ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry