• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze sprawy...

reklama
czuje sie dobrze. plamienie ustapilo dzis juz nie plamilam nawet poszlam na kibelek dzis dwa razy i to bez syropku hihi :) juz sie wizyty doczekac nie moge mimo ze wczoraj moje dzieciatko widzialam to juz za nim tesknie hihi

no marta powiem Ci, że to normalka z tymi ekipami remontowymi .... :crazy:

scotland no posypią się wizyty w przyszłym tygodniu :-) jutro ma anaber :-)

aneczkaa i co Ty bidulko z tym gruzem robisz ?????
wrzuciłam na jego część :) T. prosił go długi czas o uprzątnięcie ....
marta aneczka pisala ze jej tesc na zwyciestwa bedzie. to u Ciebie? ale bedziesz miala sasiada o ile on w Poznaniu.
ja wrocilam z ploteczek z kumpela polazilam pojadlam salatke pogadalam. milo bylo :) chcialam sobie kupic buty takie pelne zeby i do leginsow i do jeansow pasowaly ale nic mi sie nie podobalo a jak juz to nie bylo rozmiaru. chcialam tez kupic sobie dresy ale kosztuja 50 zl najtansze wiec stwierdzilam ze chyba do lumpa sie wybiore i cos tam wyszukam hehe:)
Teść ma mieszkanie na Zwycięstwa od lat :) T. tam mieszkał ale jak miał 16-17 lat jakoś to rodzice Go wyrzucli z domu .. tzn ojciec powiedział że nie ma tam miejsca dla tylu osób i ma się wynosić ... nieźle co ??
Bobo też mam ochotę udusić takie baby... a jak Ty się czujesz?
:((( jeju aż płakać mi się chce .... głupia baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bobo mówiłam, że będzie dobrze ale co strach był to był, najważniejsze, że jest ok... mam nadzieję że u mnie też będzie dobrze :tak:

dobranoc kobietki

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry nikogo tu jeszcze nie ma?:szok: Ja małą wyprawilam do przedszkola ale dziś miała totalny brak humoru popłakała sie mam nadzieje że mi jej nic nie rozklada bo oczka jej sie dziwnie świeciły i jakoś sie w przedszkolu rozbawi:baffled: ja sama nie mam weny na nic:oo:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry