reklama

Nasze sprawy...

reklama
czuje sie dobrze. plamienie ustapilo dzis juz nie plamilam nawet poszlam na kibelek dzis dwa razy i to bez syropku hihi :) juz sie wizyty doczekac nie moge mimo ze wczoraj moje dzieciatko widzialam to juz za nim tesknie hihi

no marta powiem Ci, że to normalka z tymi ekipami remontowymi .... :crazy:

scotland no posypią się wizyty w przyszłym tygodniu :-) jutro ma anaber :-)

aneczkaa i co Ty bidulko z tym gruzem robisz ?????
wrzuciłam na jego część :) T. prosił go długi czas o uprzątnięcie ....
marta aneczka pisala ze jej tesc na zwyciestwa bedzie. to u Ciebie? ale bedziesz miala sasiada o ile on w Poznaniu.
ja wrocilam z ploteczek z kumpela polazilam pojadlam salatke pogadalam. milo bylo :) chcialam sobie kupic buty takie pelne zeby i do leginsow i do jeansow pasowaly ale nic mi sie nie podobalo a jak juz to nie bylo rozmiaru. chcialam tez kupic sobie dresy ale kosztuja 50 zl najtansze wiec stwierdzilam ze chyba do lumpa sie wybiore i cos tam wyszukam hehe:)
Teść ma mieszkanie na Zwycięstwa od lat :) T. tam mieszkał ale jak miał 16-17 lat jakoś to rodzice Go wyrzucli z domu .. tzn ojciec powiedział że nie ma tam miejsca dla tylu osób i ma się wynosić ... nieźle co ??
Bobo też mam ochotę udusić takie baby... a jak Ty się czujesz?
:((( jeju aż płakać mi się chce .... głupia baba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bobo mówiłam, że będzie dobrze ale co strach był to był, najważniejsze, że jest ok... mam nadzieję że u mnie też będzie dobrze :tak:

dobranoc kobietki

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry nikogo tu jeszcze nie ma?:szok: Ja małą wyprawilam do przedszkola ale dziś miała totalny brak humoru popłakała sie mam nadzieje że mi jej nic nie rozklada bo oczka jej sie dziwnie świeciły i jakoś sie w przedszkolu rozbawi:baffled: ja sama nie mam weny na nic:oo:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry