reklama

Nasze sprawy...

Marta a dużo się ruszasz ?? może ululany śpi ??

Raczej jelitówka .. od wczoraj ma temp a teraz zwymiotowała po niej od razu widać że chora bo grzeczna jak nigdy .. nawet pyta czy może domek kolorować hehe a mi łzy sie cisną do oczu jak ona jest chora .. moja kruszynka .

ja w ciazy wymiotowałam na zapach kiełbasy i na jej widok hehe Tomek sobie w nocy w tajemnicy gotował kiełbachę a mnie ze snu pawiowanie wyrwało hehe

reklama
dobranoc marta :) napewno jest wszystko dobrze :) maluszek ma dni lenistwa za niedlugo pod zebro mame kopnie hihi :)
ale mnie strasznie mdli :( masakra:( wzielam lutke dowcipnie ale delikatnie i plytka ja wsadzilam. plamienie nadal jest. ciekawe kiedy ustapi?

ide spac dziewczynki:)
do jutra
dobranoc

Ostatnia edycja:
Czesc kobitki :-)

I po imprezie,niestety zmylam sie szybko bo kolo 22 w sumie sie troche przestraszylam,wieczorem mialam skurcze takie jak na @ tylko mocne i bole krzyzowe nbrzuch jak kamien, Borys sie nie ryszal i dziwnie sie czulam. Podejrzewam,ze to z tego iz wczoraj caly dzien na nogach nejpierw zakupy, pozniej przygotowanie jedzenia . I chyba przesadzilam. Juz przy ognisku nie dalam rady wysiedziec. Wzielam nospe megne b6 i sie polozylam no i dopiero gdzies po 2godz. Zaczelo przechodzic.

Dzis leze z nogami u gory i bez szalenstw dobrze,ze jutro mam wizyte to sprawdzi czy wszystko ok.

Marta na pewno jest ok na poczatku tez tak mialam, maluch ma tyle miejsca ze mozessz nie poczuc jak sie obruci i jak kopnie. Odpoczywa sobie.

Bobo uwazaj na siebie.

Przepraszam ze wszystkim nie odpisalam ale nie ogarnelam.
Trzymajcie sie buziaki

dzien dobry dziewczynki:)
ja od rana juz lecialam do lazienkki sprawdzic jak moje plamienie. no i ustapilo:) poki co nie ma nic ani sladu i mam nadzieje ze tak juz pozostanie:)
anaber dobrze ze na wizyte idziesz lepiej jak lekarz sprawdzi co i jak :)
milego dnia dziewczynki

Dzień dobry ja wczoraj miałam ciężki dzień cały dzień na nogach jeździliśmy i załatwialiśmy ale mamy orkiestre i suknie też mam wybraną wrzuce wam zdjęcie może jutro jak czas pozwoli Bobo-dobrze ze wszystko wporzadku :-)uwazaj na siebie Marta-nie martw sie bo z dzidziorkami tak jest ja ostatnio tak miałam ze babel sie ruszal a teraz nic nie czuje drugi dzień cisza spokojnie napewno wszystko jest wporzadku Anaber-u ciebie to napewno z przemeczenia za dużo na nogach w twoim stanie i zaawansowaną ciążą to ty nam sie oszczędzaj:tak: milego dnia Suonko-ktorego czerwca ma ślub?

reklama
To dobrze że wszystko sie unormowało to najważniejsze :-)ja jeszcze w łóżku mam taki bałagan że nie chce chce mi sie nic robić a tu cały dzień nas wczoraj nie było musze ogarniać ten bałagan bo masakra Nastka wczoraj na dzień dziecka dostała pięniążka i kupiła sobie nowe długopisy kolorowe zeszyt bo jesteśmy na etapie pisania i kredki szczęśliwa jak nie wiem zostało jej jeszcze sporo kasy ma w swoim portfeliku i mówimy jej żeby sie zastanowiła co chce sobie kupić żeby to było coś pożytecznego czego będzie używać mam nadzieje że dobrze ją uczymy:sorry2:a gdzie te nasze dziewczyny?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry