reklama

Nasze sprawy...

reklama
Bobo ja też miałam przerwę w jeżdżeniu. Jak urodził się Kubcio to znowu czasu nie było. Teraz kupiliśmy fotelik rowerowy i jeździmy razem:-)
Marta fajna ta bluzeczka, i moim zdaniem nadaje się na obronę.
Ja wszamałam omleta:))

marta ja bede chciala jakas taka koszulowa sobie kupic na obrone. a te co pokazujesz ladne takie do wykorzystania pozniej nie na raz ale nie wiem czy czasem nie sa za malo eleganckie? a cos na wierzch bedziesz miala?

Marta-jak sukienka będzie krótka to dokupisz leginsy i będzie albo krótkie spodenki na gumce pod spód ja sobie kupiłam bluzkokoszule i jest super luźna w brzuchu długo mi posłuży i elegancka na wyjście jak znalazł a na sukienke jakąś sama poluje widzilam kiedyś u nas w hurtowni bawelnianą za 27zł tylko zanim poszłam ją kupić to już wszystko sie sprzedało

Bobo spodnie albo na kant jak wejdę w swoje bo w jasny wchodzę a jak nie to te moje czarne 3/4 rajstopy i czarne balerinki nie będę szaleć no chyba mnie nie wygonią hi hi hi
Wiolka ja bym właśnie chciała coś praktycznego co później założę jeszcze krótkie spodenki raczej nie bo to na obrone ma być wiesz ale ta sukienka ładna i do tego spodnie 3/4 i już

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry