reklama

Nasze sprawy...

No :tak: ferajna pojechała, ależ się nacałowałam moją siostrzenicy :-) słodki maluch :tak: czas się ogarnąć - może później zajrzę, jeśli nie to życzę Wam miłego wieczorku ;-)

reklama
bietka prosze
images
i chce zobaczyc jak robisz do nocnika :-D

Jestem w domu śpiąca i głodna nie wiem co sobie na kolacje stworze zjadłabym coś i nie wiem co mąż pali grilla ale mi sie przejadło takie grilowane może tosty slbo kanapke z pasztecikiem i ogórkiem:-pBietka no to pięknie pospałaś ja dziś nie mialam kiedy niestety Scoti-Nastka moja ma 6 lat i nieraz jak nie zdążymy do kibelka to kupe w majtki popuści albo zrobi jak jej rozezbrać nie zdąże i też siedze i piore to niestety mniej przyjemniejsza część ale coś za coś dacie rade pamietaj że z dziećmi często jest tak że robi sie krok do przodu i dwa do tyłu znajdźcie sposób żeby ją na jakiś sposób wziąść i pójdzie z górki Marta-to odpierdzielil maniane ja bym do niego dzwoniła i kazała mu przyjechać posprzątać po sobie jak kiedyś zmienialiśmy amortyzatory w aucie i tam gdzie kupowaliśmy nam zakladał mechanik i ciul założył źle bo sie rozpiepszyły po 3 tygodniach a kase wziął jak do niego adzwonilam to mu powiedzilam co o nim myśle i jak ma idiotów za pracowników to niech ich zwolni zaproponował mi że da amortyzatory i wymienią u niego to mu powiedziałam że drugi raz takiemu kretynowi samochodu dotknąć nie pozwole wole fachowo gdzie indziej zrobić

reklama
Wiolka dzwonimy do nich ale oni w ogóle nie odbierają ale ja na stronie firmy już wystukam odpowiedni komentarz i na fb też mu napisze a co tak się dziś wkurzyłam. I tak powinno byc - dobrze zrobiłaś ale ten choć telefon odebrał.
Ja też bym sobie coś zjadła i nie wiem co myślę nad frytkami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry