reklama

Nasze sprawy...

hello ogarnelam troszke a teraz cappucino z bb:-)

aneczko wspolczuje:-( a jak malutka to zniosla?
6mama super poranek:-p
bobo mmmmmm kusisz roogalikami wygladaja przepysznie, smacznego wszystkim musisz lubic tych swoich tesciow ze takie cuda tworzysz:-)
marta nie przemeczaj sie

a ja odliczam dni do usg nie moge sie doczekac:cool2:

ja od poniedzialku sciagam malej pampersa i lata w majtkach, pierwszy dzien osikala sie z 4 razy, teraz juz sika na nocnik ale tylko jak ja posadze sama nie wola, najgorzej jest z kupa bo juz trzecia byla w majtach i nie zapowiada sie zeby zrobila na nocnik mimo iz strasznie jej przeszkadza jak narobi w gatki, mama mowi ze kilka razy tak zrobi ale wkoncu sie nauczy wiec probuje dalej.

Ostatnia edycja:
reklama
cześć ja tylko na chwilke bo nie mam humoru :crazy:, u mnie w domu wojna, więc może za tydzień tu zajrze jak mi przejdzie bo ciśnienie mam 150/100 bo mam tak glupiego i tępego meza, kuźwa 10x razy sie go pytałam czy napewno wszystko dobrze pomierzył i czy wszystkie deski pospisywał to sie wkurzał na mnie ze traktuję go jak debila, bo przeciez nie pierwszą szafę robi, już wczoraj mnie kurzył bo skręcał regal do sypialni abym miała na najbardziej potrzebne rzeczy przy łóżeczku to sie okazało ze żle wymierzył i deski sa za długie, od dzis rana miał skladac szafę wstał rano i mi oznajmił ze zapomnial dopisac dwóch desek do zamówienia i szafy nie zloży, nosz k..wa mać myślałam,ze mnie trafi. i znowu 1,5 tyg. bajzel w domu bo debil nie myśli. normlanie mam ochotę wyjśc i nie wrócic bo mnie tak wku..ił !!!!!!!!!!! debil to mało powiedziane niech sie lepiej wyprowadzi bo nie jestem wstanie znieść takeij głupoty. teraz jutro zamówi więc dwie deski przyjda pod koniec nastepenego tyg. i tak wszystko bedzie mi leżeć. nie nie to nie dla mnie, takze jak sie żegnam jak poprawi mi się humor to zawitam tu. trzymajcie się.pa

i jak przy takim kretynie sie nie wkurw...ć , brzuch mam cały twardy i ryczeć mi się chce jak ja wcześniej nie urodze przy takim debilu to będzie cud!!!!!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
juz po wizytacji :)
mnie dzis mdli ogolnie to odkad zmniejszylam dawke czyli od wczoraj mam mdlosci no ale mam nadzieje ze minie.
anaber za chlopami nie nadazysz :( z nimi zle bez nich jeszcze gorzej hihi :( no ale facet bez baby by zginal wiec dobrze ze Twoj mezulek Ciebie ma bo inaczej byloby z nim kiepsko

Melduje sie po proce3sjii było super pogoda nam dopisało wogóle sie u nas cieplutko zrobiło nastce dogrzało w gorsecie sypała kwiatuszki mieliśmi przyjemność iść na samym początku dziewczynek które szły w strojach Nastka prowadziła zadowolona była z siebie:tak:Ja wykończona jak wróciliśmy to musiałam dom ogarnąć bo rano wrzystko zostawiliśmy rozwalone i zlew pełen garów więc po powrocie zabrałam sie za sprzatanie nastawiłam obiadek ale już zjedliśmy pomyłam naczynia i leże na łózeczku z lapkiem na kolanach tyle co usiadłam a mąż już do moich rodziców ciągnie lubie do nich jeździć ale teraz to bym sie z chęcią zdrezmneła a nie pakowała do samochodu:crazy: 6mamo-nie mam nikogo takiego bo jestem cały czas sama staram sie jak najmniej ją dzwigać bo jest cholernie ciężka wczoraj mnie pół nocy brzuch bolał ale jak trzeba to trzeba mąż mi pomaga jak jest w domu najgorszy czas bedzie jak bedziemy po operacjii mieli nóżke w gipsie mam nadzieje ze chociaż gips jej nie dadzą po samą pupe mam nadzieje że mój dzidzior w brzuchu jest silny i jakoś wspólnie w trójke sobie z tym wszystkim poradzimy:tak: Aga-dziś kochana nie prasuj jak masz taką pogode jak u nas to weź leżaczek i idź sie na zewnątrz zrelaksować;-) Dziewczynki wymodliłyście mi tą pogode piekną:-) Anaber-kochana szkoda nerwów weź idź sobie na spacer albo zrób coś co cie uspokoi mnie uspokajają spacery facetowi możesz mówić to ci bedzie mówil żebyś sie nie wtracała bo on wie co robi a później i tak na nasze wychodzi zrelaskuj sie ja wiem że cie ch.......j szczela jak masz tak wszystko rozwalone ale co na to poradzisz teraz już nic Scoti-pewnie że sie oduczy a jagbyś ją nagradzała jakimś drobiazgiem za każde siku do nocnika albo ją podpytywała czy ona wie napewno gdzie ma nocnik i co sie na niego robi?bo takie rzeczy wiedzą większe dziewczynki ale czy ona juz jest na tyle duza musiałaby mamie pokazać że umie sama zrobić siusiu do nocniczka:-)może zadziala i chwal ją napewno cały czas my z Nastką w nagrode kupowaliśmy nowe majtusie które mogła sama wybierać i planowaliśmy wycieczki po dłuższym czasie robienia siku do nocnika,trzymam za was kciuki butterfly-to nie nudzi ci sie jak masz zjazd rodzinny:happy: Bobo-ale pyszności rzuć do mnie:laugh2:

jestem ale nie wyprasowałam wszystkiego, nie chce mi sięale tu cisza Scoti nauczy się Maja pomalutku wołać, też mam ochotę na cappuccino chyba powiem m żeby mi zrobił, od kąd jestem w ciąży kawa z mojego ekspresu mi nie podchodzi6 mamo my mamy psa rasy shi tzu ma włosy za miast sierści nie leni się i nie uczulaBobo rogaliki pięknie wyglądają, mam na coś ochotę ale sama nie wiem na coAnaber nie denerwuj się tak żeby ci nie zaszkodziło, choć wiem że to trudneDzoana Anisiaj wracajcie tęsknimy za wami

hej,
wróciłam od mamy, odrost zrobiony, to już chyba ostatnie farbowanie przed porodem :-)

anaber mój m - jest dokładnie taki sam, powtarzam 1000 razy - on krzyczy, że traktuję go jak debila, a potem i tak wychodzi na to, że źle coś zrobił... zresztą mój m to leń, rozpieszczony jedynak i on w domu nie wiele umie zrobić... więc ja zawsze proszę o pomoc mojego tatę, aż mi głupio czasem - że mam chłopa w domu a mój tata -lat prawie 60 musi przyjechać i nam pomóc... :no:
kochana nic już nie zmienisz, a nerwy zaszkodzą Tobie i Boryskowi, herbatka, foch - oczywiście musi być - nogi na stół i odpoczywaj :-) i nie denerwuj się :-)

marta sx a już się rozliczyliście, że Was olali ???? kurde ... szok z tymi ekipami, zaufaj komuś, zapłać , a potem się męcz ... na kręgosłup kochana polecam leżenie z nogami uniesionymi na kilku poduszkach ... lub na stołku - mnie pomaga :) images.jpg

6 mamo
ja mam zakaz seksu, więc dupa blada... zresztą czuje się jak hipopotam i chyba nie umiałabym znaleźć wygodnej pozycji :-)

bobo wyglądają przepysznie, częstuje się :-)

aga no ostatnie przygotowania ... hehehe denerwuje się :tak:

scoti cierpliwości, nauczy się ... musi to troszkę potrwać :)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry