scotland18
Fanka BB :)
hello ogarnelam troszke a teraz cappucino z bb:-)
aneczko wspolczuje:-( a jak malutka to zniosla?
6mama super poranek
bobo mmmmmm kusisz roogalikami wygladaja przepysznie, smacznego wszystkim musisz lubic tych swoich tesciow ze takie cuda tworzysz:-)
marta nie przemeczaj sie
a ja odliczam dni do usg nie moge sie doczekac
ja od poniedzialku sciagam malej pampersa i lata w majtkach, pierwszy dzien osikala sie z 4 razy, teraz juz sika na nocnik ale tylko jak ja posadze sama nie wola, najgorzej jest z kupa bo juz trzecia byla w majtach i nie zapowiada sie zeby zrobila na nocnik mimo iz strasznie jej przeszkadza jak narobi w gatki, mama mowi ze kilka razy tak zrobi ale wkoncu sie nauczy wiec probuje dalej.
aneczko wspolczuje:-( a jak malutka to zniosla?
6mama super poranek

bobo mmmmmm kusisz roogalikami wygladaja przepysznie, smacznego wszystkim musisz lubic tych swoich tesciow ze takie cuda tworzysz:-)
marta nie przemeczaj sie
a ja odliczam dni do usg nie moge sie doczekac

ja od poniedzialku sciagam malej pampersa i lata w majtkach, pierwszy dzien osikala sie z 4 razy, teraz juz sika na nocnik ale tylko jak ja posadze sama nie wola, najgorzej jest z kupa bo juz trzecia byla w majtach i nie zapowiada sie zeby zrobila na nocnik mimo iz strasznie jej przeszkadza jak narobi w gatki, mama mowi ze kilka razy tak zrobi ale wkoncu sie nauczy wiec probuje dalej.
Ostatnia edycja:
, u mnie w domu wojna, więc może za tydzień tu zajrze jak mi przejdzie bo ciśnienie mam 150/100 bo mam tak glupiego i tępego meza, kuźwa 10x razy sie go pytałam czy napewno wszystko dobrze pomierzył i czy wszystkie deski pospisywał to sie wkurzał na mnie ze traktuję go jak debila, bo przeciez nie pierwszą szafę robi, już wczoraj mnie kurzył bo skręcał regal do sypialni abym miała na najbardziej potrzebne rzeczy przy łóżeczku to sie okazało ze żle wymierzył i deski sa za długie, od dzis rana miał skladac szafę wstał rano i mi oznajmił ze zapomnial dopisac dwóch desek do zamówienia i szafy nie zloży, nosz k..wa mać myślałam,ze mnie trafi. i znowu 1,5 tyg. bajzel w domu bo debil nie myśli. normlanie mam ochotę wyjśc i nie wrócic bo mnie tak wku..ił !!!!!!!!!!! debil to mało powiedziane niech sie lepiej wyprowadzi bo nie jestem wstanie znieść takeij głupoty. teraz jutro zamówi więc dwie deski przyjda pod koniec nastepenego tyg. i tak wszystko bedzie mi leżeć. nie nie to nie dla mnie, takze jak sie żegnam jak poprawi mi się humor to zawitam tu. trzymajcie się.pa
głośno jakby 100000 osób tu było 
Ja wykończona jak wróciliśmy to musiałam dom ogarnąć bo rano wrzystko zostawiliśmy rozwalone i zlew pełen garów więc po powrocie zabrałam sie za sprzatanie nastawiłam obiadek ale już zjedliśmy pomyłam naczynia i leże na łózeczku z lapkiem na kolanach tyle co usiadłam a mąż już do moich rodziców ciągnie lubie do nich jeździć ale teraz to bym sie z chęcią zdrezmneła a nie pakowała do samochodu
Bobo-ale pyszności rzuć do mnie