• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze sprawy...

aneczko tam mi przykro :( ja pamietam jak moj chomik zachorowal i pojechalismy z nim do weterynarza i tam powiedzieli ze trzeba ja uspac bo beedzie cierpiec i tak wkrotcce zdechnie no i ja wylam i lekarka powiedziala ze ma ktos zostac z chomikiem jak ona bedzie dawac ten decydujacy zastrzyk zeby ja trzymac ja nie bylam w stanie wiec wyszlam zostal moj maz i po chwili wychodzi babka i mi mowi ze juz po wszystkim ze juz dostala zastrzyk i zasnela. jak ja sie wtedy rozwylam no nie moglam dojsc do siebie. mialam zalobe chodzilam jak struta i maz kupil mi nowegoo chomika. tamtego nic nie zastapi no ale ten tez jest slodki hihi :) teraz jest u tesciow caly czas i tam sobie mieszka.
Kochana to ciezkie jest jak zwierzaczek umiera no ale jakos trezba sobie dac z tym rade. placz jak Ci to ulge przyniesie :(

reklama
witam się :-)

u nas w końcu świeci słonko, więc ja chyba znowu będę prała. Właśnie mi gość napisał, że łożeczko wyśle jutro i przyjdzie mi na poniedziałek kurierem. Dziś chyba ostatni dzień takiego leniuchowania, bo jutro jedziemy z m - dokupić resztę rzeczy - wanienkę itp.....
muszę jechać do mamy aby mi na odrost nałożyła farbę :)

aneczkaa przykro mi z powodu kotka :-(:-(:-(:-(

wiolka a jak pogoda??? dacie radę bez deszczu na tej procesji bo u mnie chyba nie bedzie padało

bobo teściowie już przyszli ??? :-) podrzuć trochę rogalików :)))

marta a Ty jak tam??? jak się czujesz - już połowa minęła :)))) dzidziol kopie ??? współczuje sprzątania... a ekipa już naprawiła to co miała poprawić ???

miłego dnia dziewczynki

Ostatnia edycja:
Hej witam się i ja
U nas słoneczko świeci ale nie jest za ciepło
Bietka fajnie masz już takie ostatnie przygotowania:))
Matra sprzątaj po woli i nie przemęczaj się
Wiola wiem jak to jest z tym dokarmianiem moja babcia robi tak samo, choć ją proszę żeby mi dzieci nie tuczyła. Udanej procesji
Aneczka strasznie mi przykro:(((
Bobo podziel się rogalikami, spokojnej wizyty
Scoti fajny taki podwójny wózek

Wiadomość na grupie jest, strasznie was przepraszam ale strasznie mi internet muli ostatnio i zanim mi się coś otworzy to wieki mijają.

Bietka czuje się dobrze tylko ostatnio mi kręgosłupa siada ale od cycków :-( boli mnie górna cześć kręgosłupa no i brzuch mnie boli jak za długo chodzę, czuję jak mi się napina skóra... Ekipa - olali nas na maksa dzwonimy to w ogóle nie odbierają telefonów ale ja inaczej to załatwię muszę ich postraszyć że mieli na umowie 2 tygodnie a zrobili w 3 i można ich oskarżyć, ale najpierw mu smsa wyślemy skoro nie odbiera :no:
Aga postaram się stopniowo sprzątać choć wbrew pozorom tam dużo nie ma do sprzątania ale zawsze.

Witajcie LEJDIS!!!
Aneczko przykro mi z powodu kotka.Jak moje zwierzaki odchodziły,to też było mi bardzo ciężko.
Teraz myślimy nad kupnem pieska rasy yorkshire terrier,bo podobno nie ma sierści tylko coś na kształt włosów i niby nie uczula,a moja Kamila ma alergię na sierść psów,chomików,kurz i roztocza i kwitnące trawy.
wiolka życzę Wam wspaniałej pogody bez deszczu,by Nastka była szczęśliwa i mogła te kwiatuszki sypać.A jak gorset,dobrze leży,na pewno córunia wygląda w nim pięknie.Wspólczuję Ci kochana dźwigania córci,nie masz nikogo kto by ci w tym pomagał???Wprawdzie nasze dzieci to słodkie kilogramy,ale żeby dzidziolowi nie zaszkodziło.
bobuś masz już wizytację jaśnie państwa:-D???
Martuś właśnie jak się czujesz,jak ruchy dzidziola???Nie przesadzaj i nie przemęczaj się!!!

A tak w ogóle jak tam Wasz dzisiejszy dzień seksu,bo mój WSSSSSPANIALE!!!M mnie erotycznie obudził,ale się działo!!!

Ostatnia edycja:
6mamo no to wspaniale nie ma to jak zacząć tak dzionek :-D kopniaczki czuje z każdym dniem częstsze i mocniejsze a zwłaszcza jak jest głośno albo leżę na boku :tak: u mnie seks był tydzień temu ale m odkąd jestem w ciąży to woli inne pieszczoty - chyba się boi ale w sumie nawet ja nie mam ochoty...

wiem że dziś święto ale to jedyny dzień kiedy mogę posprzątać bo jest m w domu i mi pomoże także ja już się zbieram zajrzę do Was później

Miłego dzionka kochane i buziak dla każdej z Was :*

Ostatnia edycja:
rogaliki gotowe ostatnia porcja sie piecze wyszlo mi ich ohoho ale maz przy wyciaganiu a pieca juz je podjadal hihi
wizytacja bedzie za chwile niestety wiec spadam i odezwe sie po:) papa

reklama
czestujcie sie :) zanim teesciowa zje wszystko hahah:)

IMAG0110.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry